IRC-Galleria

Olet Raju suutelija!Perjantai 24.11.2006 00:23

tein suutelu-testin... osoite on http://naiset.almamedia.fi/helmi/testit/suutelija.shtml?4

Kieli- ja huulilävistyksistä tuskaa tuttaviin puremiin... Sinä olet täynnä villejä suudelmayllätyksiä! Itse asiassa tyylisi on niin pelottava, että saatat säikyttää treffiseuralaisesi todella kauaksi... mutta älä hätäile! Jostain vielä löytyy se suukkofriikki, joka on vielä Sinuakin rajumpi!

Elät elämääsi täysillä, kokeilet kaikkea kahdesti ja yleensä myös nautit siitä. Useimmat ihmiset ovat liian pehmeitä Sinun makuusi, jopa ne, joita toiset pitävät villeinä. Maailma on täynnä salattuja nautintoja, ja Sinä aiot kokea ne kaikki.
Kuka sopii Sinulle?

Löydä rinnallesi toinen Raju suutelija, niin voitte tuottaa toisillenne loppumatonta mielihyvää ylittäessänne rajanne. Haluatko laajentaa reviiriäsi? Hankkiudu Villin suutelijan seuraan, voitte yhdessä kehittää suutelemisesta todellisen juhlan - tai vaikkapa kaksintaistelun. Kuka ehtii ja uskaltaa enemmän?

Pysy kaukana Kiihkeistä suutelijoista. Heitä kiinnostaa suutelun filosofia niin syvällisellä tasolla, ettei se ole enää hauskaa. Eivätkä Kuumat suutelijatkaan ole Sinua varten. He kiinnittävät aivan liikaa huomiota ulkonäköön - ja Sinun lävistyksesi voivat olla heille liikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.