IRC-Galleria

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. "Jenny on yrittänyt kouluttamisen, opettamisen ja hevosmyynnin ohella ehtiä myös kilpailuihin. ...Jenny on myös välittänyt hevosia Suomesta maailmalle."

2. "Kun Jenny on palannut ajassa miljardeja vuosia taaksepäin hän pohtii: "Olenko minä maailman alussa? Ihan varmasti. Sillä kaikki on täällä ihan päinvastoin. ..." --> öö..just

3. "Myöhemmin Giles yrittää paikata suhdettaan Jennyyn, mutta Jenny on niin järkyttynyt ... Jenny on edelleenkin hieman liian ylivoimainen, suhteessa Gilesiin. ..." --> no mut sellasta se elämä oikeesti on.

4. "Eurodisneyssa Jenny on käynyt aikaisemmin, kun on kiertänyt perheen kanssa ... Jenny on tullut siihen tulokseen, että Särkänniemessä on enemmän hänelle ..." --> mitä siel on enemmän??!

5. "Jenny on ruma rillipiru Jenny ottaa nyt silmän käteen ja katsoo Jenny alkaa olla pelottava ... Jenny on tai ainakin Jennystä tulee joku ihme hullu ..." --> no mut siis tuonha mie oonki aina tienny x)

6. "Suomen almanakassa Jenny on ollut vuodet 1908-1928. Vuonna 1951 Suomen almanakkaan otettiin kirjoitusasu Jenni ja nykyään Jenny on vain ruotsinkielisessä ..."

7. "Vastaanotollaan Jenny on törmännyt sellaisiin ihosairauksiin, ... Mutta Jenny on kieltäytynyt; hän haluaa auttaa köyhiä nyt Saksassa ja joskus ..."

8. "M/s Jenny on tilattavissa koko risteilykauden ajan yhdistyksille, yrityksille sekä ... Kuvaus: m/s Jenny on valmistunut Hollannissa Foxholin telakalla 1978 ..."

9. "Jennyllä on pakkomielle koskien poliisia, ehkä Jenny on käynyt ... Tosi elämässä Jenny on kokenut pettymyksiä ja haluaa kanavoida niitä tätä kautta. ..." --> Hahaa, pakkomielle poliiseja kohtaan :P

10. "Mutta todellinen ilo silmälle Jenny on . Tyyliä ja taitoa löytyy . ... Mulla on semmoinen kuva että Jenny on kyllä paljolti aina hyväntuulinen . ..." --> siin se totuus sit on ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.