IRC-Galleria

anna pillua tai paskon sun telttaanMaanantai 06.07.2009 05:24

HUH sain just pakattua viimesetki matkalaukut, mut ennen ku meen niihin tarkemmin on pakko tilittää vähän viikonlopun kulkua.

Oltiin siis ruississa turkkuses mahtavalla 10 hengen possella ja oli aika hc viikonloppu. Oikeesti, paras mitä muistan hetkeen! Bändit oli mahtavia, parhaina oli don johnsson big band, DE ja mew tottakai, ah! <3 Seura oli mahtavaa: oli porukkaa järvenpäästä, tampereelta, porista, japanista, stadista ja ties mistä. Meno oli höyryne ja sen siivittämänä after partyt oli tuntuvat :D Meijän meijän molemmat teltat oli ihan mahtavia, sekä muumitalo että tönö vaikka jälkimmäine sit loppujen lopuks kaatukin. Tönöstä löyty myös yhtä sun toista yöpyjää, jotka kaikista leirintäalueen teltoista valitsee sammumispaikakseen sen mikä on lukittu ja kaatumispisteessä :Dse oli kuvan arvonen suoritus todellakin :D toinen aika huvittava asia oli myös se että siinä aamun sarastaessa lauantaina mun laukusta löytyi täysin avaamaton ja koskematon minttu viina, mikä sitten lämmitti hyvin siinä päivän mittaan :-D Tavaroita hukku ja löyty. Läppä oli koko viikonlopun ajan jotain nii tasokasta et harvat siihe pystyy ja kuultii myös paljon karuja uusia iskurepliikkejä. Saatiin myös kuulla aika paljon kommentointia meijän jyvääääskylän murteesta(??????????????). Bajat oli ällöj mut ei haitannu. Käytii myös uimassa meressä ja se oli jätte kalt. Tapahtu myös vähän damagee ku annan laukku pöllittii, menin sortumaan absinttiin ja tiia hukku. Ens vuonna uusiks sama posse, samat naapurit samanlaisia yllätyksiä KIITOS.

Ja on sitten aika sanoa näkemiin. Klo 12 on lähtö lentokentälle ja sitten ei oo takaisin tulemista ennen lokakuuta.
Mulla tulee useita henkilöitä tosi ikävä. TOSI. Ootte mulle kaikki kaikessa ja vaikka tulossa on kaikkee mahtavaa nii ootan sitä ku tavataan taas. Sain läksijäiskirjeen sallalta, millikseltä, liisalta, marilta ja sonjalta ja säästelen ne luettavaks lentokoneeseen. Kiitos! pieni juttu, mutta merkkas mulle tosi paljon <3
Lupaan olla yhteyksissä nii paljon ku pystyn mut se voi olla vaikeeta ku puhelimen käyttö melko tyyristä ja mun host familyllä ei oo tietokonetta. Ja lupaan tulla ehjänä takas. Lupaan tuoda kaikille kengurun poikasen ja lupaan syödä paljon pihviä. Goodbye mates!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.