IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

sweet sweet memoriesSunnuntai 04.10.2009 17:28

List 15 songs that you love, that are meaningful to you, that address you, that raise strong feelings in you or just have stuck in your head for some reason. If you want, you can justify or tell something about the songs you've picked.

1. Muse - Time is Running Out
Muse on yks niistä ekoista bändeistä mitä oon alkanu sillei kuuntelemalla kuuntelee, ja tää biisi yks niistä ekoista. Ei ole Musen paras biisi, mutta yks parhaista.

2. Mew - Comforting Sounds
Tästä biisistä tulee mieleen kaikki upeet muistot viime kesältä. Tosi kaunis biisi ja sanotukset, ja Jonas Bjerren laulu nostaa kyllä aina kylmiä väreitä. Herkkä biisi mikä huipentuu tosi mahtipontisen haikeeseen loppuun.

3. Coldplay - Twisted Logic
Sitku meen naimisiin tää tulee olee mun häävalssi.

4. Dave Lindholm - Pieni ja hento ote
Yks kauneimmista suomalaisista biiseistä koskaan. Tosi yksinkertaisen kaunis ja ihan mahtava tulkinta.

5. Disco Ensemble - Black Euro
Biisi nostaa mieleen hullun hyviä yläaste muistoja. Vieläki bändi on oikein näppärä ja toimii mut ei se enää samallailla saa sekomaa. Mut musiikillisesti tää bändi ja tää biisi on ollu mulle tosi tärkeitä ja ne on vaikuttanu tosi paljon siihen millasta musiikkia kuuntelen nykyään.

6. Unearth - Hail the Shrine
Yks mun favourite biisi, ollut jo pitemmän aikaa.

7. Gustavo Santaolalla - Deportation/Iguazu
Tää biisi pysäyttää aina. Se saa mut aina miettimään elämää ja omaa merkitystä kaikelle.

8. HORSE the Band - Cutsman
Tulee aina mahtava fiilis ku tätä kuuntelee. Tulee vaa hullu halu kunno keikalle ja riehumaan.

9. Killswitch Engage - The End of Heartache
Rakastan sitä tapaa millä KSE onnistuu aina yhdistää tosi kauniita elementtejä niihin raskaampiin juttuihin. Tää bändi on vaikuttanu muhun. Tää biisi on mahtava ja lyriikat ihanat.

10. David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch
Tulee vaan kylmät väreet kaikista niistä aussimuistoista mitä tää biisi tuo. Aina ku kuulen tulee fiilis et haluun saman tien takas. Ja suck 'n blow ei onnistu ilman tätä, never!

12. RJD2 - 1976
Tää biisi nostaa aina mieleen kesäkuun ja Floridan. Mahtavia muistoja ja letkeetä elämää. Yks parhaista reissuista ikinä.

13. The Black Eyed Peas - Missing You
The E.N.D. on mahtava lätty, ja lyriikat koskettaa aika lailla just nyt.

14. Scandinavian Music Group - Ota Minusta Puolet
SMG on vaikuttanu muhun ja siihen millanen oon tosi paljon. Niitten sanotukset on NIIN upeita ja tuntuu et oon oppinu tältä bändiltä paljon.

15. Irina - Et Huomaa
Ensimmäinen biisi jonka kuulin Suomessa. Kun kuulin tän ekan kerran itkin tosi paljon. Tän biisin kirjottaja on kyl tienny miltä tuntuu kun sydän särkyy. Tuntuu, et se tunnelma mikä tässä biisissä on, on just se sama mikä mulla on kokoajan. kun tän kuulee, on vaan pakko pysähtyä ja olla hetki hiljaa. Tuntuu et tää biisi on ihan suoraan mun elämästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.