IRC-Galleria

1.) Teille tulee kylään pikkuveljesi ihmeellisiä kavereita.
2.) Koska pikkuveljesi on hedelmäkakku, ihmeelliset kaverit ovat luultavasti ihania kikattavia pikkutyttöjä tai samanlaisia jätkiä. (Huom! Poikkeuksiakin löytyy.)
3.) He alkavat kiljua ja kikattaa ja höpöttää isolla äänellä. He saattavat jopa juosta ympäri taloa. Lisäksi he kuuntelevat kamalaa amispoppia pikkuveljesi koneelta. Kuitenkin, he häiristsevät kamalasti elämääsi.
4.) Ala soittamaan pianoa. Jengi häipyy, koska eivät jaksa kuunnella "kamalaa pimputusta". Jos hyvin käy. Jos käy huonosti, he lisäävät amispopin äänenvoimakkuutta.
5.) Tässä vaihessa kannattaa ottaa järeät aseet käyttöön! Hyväksi havaittu keino on soittaa jotain amispoppia kovempaa! Huudata täysillä stereoistasi hyvää musiikkia. Mm. Green Day, Bullet fot my Valentine, Nightwish ja The Rasmus on todettu tehoaviksi.
6.) Biletä itseksesi ympäri taloa.
7.) Tässä vaiheessa jengi pakenee ulos talosta tai väistyy alakertaan. He menevät sinne minne musiikki ei kuulu. Saat olla rauhassa! Lisäksi veljesi kaverit oppivat ehkä kunnioittamaan sinua, eivätkä enään mulkoile sinulle aina kun kävelet ohi.

Okei. Myönnän, että olen kamala isosisko. En kuitenkaan jaksa kuunnella kaikkea paskaa 24/7.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.