IRC-Galleria

: )Perjantai 11.07.2008 16:03

eilen nähtiin siiriä pitkästä aikaa ja oli mukava nähdä sitä vaik se huuskin mulle 24/7 et turpa kii . . .

ja sit lähettiin hennan kanssa onkii särkkärille joskus 12 aikaan mikä oli niin ziistii ! soudettiin veneellä järven keskelle ja ootettiin meidän mato ongilla et kohta nappais :)))

sit ei napannu ja make sano että soutakaa rantaan päin et sieltä vois tulla kalaa.. mulla nappas heti ja sain eka pienen ahvenen ja olin happy :) mut heitin sen pois koska, se oli niin pieni poikanenja kävi sitä sääliks

Siitä meni tovi kun sain ison lahnan , henna kilju kun maailmanloppu ois tulossa kun en saanu sitä kalaa aisoihin ja se meinas pläsähtää hennan naamaan :( onneks sain sen ja heitin sen menee ku se oli liian pelottava :)

Sit päätettiin mennä laiturille onkii ja soudettiin rantaan. mulla oli se onki koko ajan siinä vedessä ja sit se alko nykii . meikä nosti hauen mato ongella ! :DD ja henna kyrpiinty, koska ei ollu saanu yhtään kalaa . . . mut vitutti ku hauki piti heittää pois , ku se oli poikanen vasta : ( laiturilta ei tullut kalaa . . . . ja sit lähettiin paskasina ajelee maken kanssa ja sitten kotiin jeee :)ja henna vielä suostu mun kans uudestaan kalaan :))

paitsi et kerroin porukoille et sain hauen mato ongella niin ne nauro paskaset naurut päälle ja sano että edes mun tuurilla ei voi säädä särkkärin rannasta mato ongella haukea . . . :( törkeetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.