IRC-Galleria

suht pimeitä unia jälleen.Torstai 13.09.2007 15:37

kävin eilen tunnin sauvakävelylenkillä. se teki ihan hyvää. jouduin taas juoksee kotiin ton loppu matkan kun alko vääntää vatsaa ihan liikaa :E. se oli kurja tunne.
kelasin et se vatsakipu varmaan johtu siitä kun innostuin jauhaa mun kirsikkapurukumeja vähän liikaa eilen päivällä kun katin ooceeta :D haha. oli aina joku 5 suussa pari minsaa ja sit ku lähti maku ni vaihoin uudet suuhun :D. se oli hauskaa,illalla se ei ollu enää niin hauskaa. kun tajus minkäläisen olon se teettää.

mulla on taas siivouspäivä alkamaisillaan. tänään vois jopa vähän kiinnostaa enemmän tää siivous kun aikasemmin. en vaan saa alotettua. ennen kun alotan pitäs käydä syömäs vähän aamupalaa ja sit on valmis alottaa. eihän siivoomista jaksa ellei oo syöny kunnon aamiaista.
eilen tajusin kun kirjotin heidille sähköpostia että OON OLLU KK DOKAAMATTA!kuinka siistiä.
wow wow. kelasin et voisin olla vaikka jouluun jos ei tee mieli dokaa. eikä täällä kyllä edes kehtaa dokaa kunnolla. damissa kukaan ei oo ollu kännissä baarissa tai en oo ainakaan nähny.
täällä toi juomakulttuuri on vähän erilainen kun meillä suomessa. ja no onhan täällä toi pilenpolttelu osa kulttuuria niin se kyl vähentää huomattavasti tätä juomista.
enemmän jengi on täällä pilvessä kuin humalassa. se on aika hauskaa :D haha.
jotenkin rankkaa kun merenranalla saaattaaa haistaa makean marihuonan tuoksun. mm se on hyvä tavallaan se tuoksu (:

nyt syömään ja sit siiii siiivoomaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.