IRC-Galleria

suihkun raikas ihana olotila mulla.Perjantai 05.10.2007 17:41

olin peri päivää ilman galleriaa. melkosta. ne pari päivää oli outoa aikaa. podin koti-ikävää ja näin kolmejalkaisen dalmatialaisen hakiessani eeroa thomakselta. se ei ollu kiva näky. kun näin tän koiran mulle tuli kamala olo. ei sillä ettenkö ennen olisi nähnyt mtn vastenmielistä epämukavaa nähtävää mutta se oli jotenkin liian kamalaa. sanoin vaan eerolle että älä kato tonne suuntaan
sen koiran toinen etujalka oli poissa. se hyppi eteenpäin. ja näytti kuitenkin onnelliselta kuten omistajansakin. kaikilla ei vaan käy aina hyvä tuuri. koira se oli sekin vaikkakin ilman yhtä jalkaa.
keskiviikko iltana oli toinen kielikurssituntini. pyöräillessäni sinne olin kaatua katukiveen.
en huomannut vaihtaessani kaistaa pyörätille lainkaan että autotien ja pyörätien välillä oli parinkymmenen senttimetrin korkuinen katukivi. siinä mä vingutin etukumiani ja olin kaatua kunnolla. jos näin olisi päässyt käymään ilman minun loistavaa tasapainoakykyäni niin olisin löytänyt itseni kanavasta. huh. oli niin täpärällä etten loiskahtanut veteen. jälkeenpäin kyllä naurattaa mutta ei sillon . loppumatkan kurssille saakka ajoin visusti pyörätiellä enkä tehnyt minkäänlaisia epämääräisiä liikkeitä pyöräni kanssa. kohta alkaa taas tää mun päivittäinen huoneen siivous minkä on pitänyt tapahtua jo koko viikon. mutta saamattomuuteni on voittanut enkä ole saanut mtn aikaan. tässä mä vaan olla möllötän. ihan kun ei olisi parempaa tekemistä. huoneen siivouksen jälkeen annan itselleni luvan katsoa frendejä!palkitsevaa eikö.
eilen lähetin pandalle negatiivista palautetta saamistani lakuista suomesta. valitin kuinka pandan lakut olivat saaneet minut surun partaalle kun pussin pohjassa oli ainakin 10 symmetristä reikää eikä lakut olleet enää tuoreen pehmeitä. tänään olin saanut jo pandalta viestiä takaisin sähköpostiini. ne lähettää mulle tänne jonkun ihanan hyvityksen. oi oi. sitä odotellessa.
saako päiväkirja kertomuksistani muka sellaisen käsityksen että mulla olisi muka tekemisen puutetta?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.