IRC-Galleria

fritte

fritte

fritzu, tiitu, fridolin, miffo

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

jävla allt!Lauantai 21.01.2006 20:49

jag vill inte vara här längre, men det går inte att göra någonting åt det! Tänk va skönt om man slapp allting, undrar hur det skulle vara om man inte fanns, skönt...men kanske lite trist... Tänk om det vore så att det fanns en himmel, där allting är frid och fröjd, och ingen har några hat känslor och alla är bara lyckliga hela tiden, men hur skulle det kunna vara så? Om man aldrig är ledsen eller arg, kan man väll inte vara lycklig heller...? Men vad härligt det låter egentligen... Undrar hur mitt liv ska bli, just nu känns det bara som om det kommer vara bara dåligt.. Tänk om bara någon skulle kunna komma o ta mig härifrån och visa mig allt roligt och härligt, men det får man väll vänta på i hundramiljarder år så klart... Jag vill bli nersövd, fast jag skulle göra allt endå, så att jag kunde vakna upp en dag när jag flyttat och gjort klart skolan och allt e bra. Fast jag inte skulle varit med om det i mitt medvetande.. Snart ska jag i allafall åka till finland då slipper jag det här. Men sedan kommer jag tillbaka till vardagen igen efter en vecka. Just don't want to excist right now...

lämna bakom sig..Sunnuntai 15.01.2006 22:57

Jag slutade vikariera på skolan jag jobbat på i 9 veckor, det va lite blandade känslor... Nu kommer man inte få träfa dom där ungarna varge dag som man har varit så trött på att göra :P kommer att sakna dom... Jag har nu planerat att åka och hälsa på min kompis Merja i Jyväskylä typ frebruari tror jag, får se när jag har lov i skolan och om jag har något... Ska börja på komvux nu på tisdag, det ska bli spännande jaghar inte pluggat på flera år, iaf. 2,5 :P Men nu VILL jag det. funderar på och läsa finska efter våren, om det finns på någon skola. Jag kan ju relativt mycket när jag pratar, men jag pratar det en gång om året,så det blir ju lite rostigt om man säger så :P Sen stavar jag som en kråka, och blandar ihop eng, svenska o finska, man bli knäpp :) hehe Men det ska bli kul att åka dit, om det inte går en buss snabbt från tampere flygplats till tåget, och om jag inte hittar den, så e jag dooooomed!!!! :) men de e kul o bara inte veta, fast jag har ju dessvärre inget lokalsinne heller :) haha får se hur de går...Imorgon ska jag me minna in till stan, o handla lite skolgrejjor :) och hon ska börja på körskola, det skulle jag ox behöve, men en sak i taget nu..:)

lacknafta, en målares bästa vän..Tiistai 20.12.2005 02:02

I helgen var jag och min jobbarkompis hos hennes kille, och målade om två rum. Det gick bra, förutom att när vi skulle måla stolar också, så fick jag svat lackfärg på skorna och vart as sur! Men lacknafta funkar på allt ;) Jag var då noga med att sätta på korken efter användning, men inte min kompis. Hon råkade sparka till flaskan som stog på ett olackat trägolv, mkt bra ;) Han vi var hos hade en utomhus jaccuzi :) och vi drack vin och hade mysigt. Sedan när vi skulle gå in så tänkte min (as packade) kompis att hon skulle lägga glaset på botten av polen tills dagen efter, hon var u så full. Men då trampade hon på glaset och det gick i tusen bitar i polen :P hehe.. När vi kom till huset på fredagen så var det första vi gjorde att gå igenom hela huset så ingen inbrottstjuv eller våldtäcksman var där inne. Vi tog varsin kviv, och golfklubba och en kofot. Vi hade en ficklampa också, sen parkerade en bil utanför som lyste in med bilens lyktor i huset så sa jag att, nu tror de att vi e värsta rånarne :P..komiskt var det iaf. :)
- Vanhemmat »