IRC-Galleria

Lokki lokkiTiistai 01.07.2008 01:37

minne lennät suuntana meidän pihako tää? PERKELE!!

helvetin lokit mitä vittua ne parveilee meijän pihalla koko ajan ! jumalauta ottaa hermoon!

ja pommit tippuuu


isdgjigfgafsgasdfgf

Ah suomen kesä.Perjantai 27.06.2008 20:59

Kiasmalla aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja sitten matkaan kotiin. "Vouu vantaalla on kuivaa" totesin kun bussi meni vantaa kyltin ohi.
no sitten heti kun bussi on mennyt martsari kyltin ohi...
NII vituthelvetinmoine Kaatovesi ja raesade ihan täysii vaa päälle ja vittu jeejee olin aivan märkä ku pääsin kotiin dekki lahoo ja kännykkä vuotaa vettä perkele.


lähen mökille tätä karkuun mo

JEEJEEPerjantai 27.06.2008 03:19

vippii saapu mulle tulee hyvämieli myös sulle

Tokan päivän saldo ameriikassaaPerjantai 13.06.2008 04:17

4lätsää, I<3NOla paita, Hardrock paita, ja mitäs muuta siinä nyt onkaan kahet kengät jooo

Miks ei nuku?Keskiviikko 11.06.2008 12:27

Perkele heräsin tossa joskus 2am jälkee ja sen jälkee ei millää saanu unta. No päätin sitte neljältä tulla tähän koneelle ja nyt kattonu miljoona avatar jaksoo ja syöny karkkii ja juonu limppaa.


Perkele sekooo

Ruotsi on paska maa.Maanantai 09.06.2008 20:31

No lähettiin eka lentää New Orleanssist Atlantaan. Matka kesti jonku 2 tuntii. Meni ihan kivasti kuviinappailles ja lehtii lukies ja sitte oltiin Atlantas sielt sitte toiseen koneesee mikä lentää ison veden yli ruotsiin. Konees oli siistii ku ei ollu paljoo yhtää matkustajii nii sai valita vapaasti paikat ja mä tietenki ikkunan vieree yksi 2 paikalle. Tuli muute otettuu matkal 2843 kuvaa, et sopivasti(kiitokset tiialle muistikortin lainast). No sitten nukuin siinä jonku aikaa ja sitte oltiin 10 tunninpääst ruotsis. Olin antanu Jörkin(nimi muutetttu) matkalla pelaa meijä pspllä ja sitte se oli pitäny sitä koko lennon. No sitte ku oltiin tultu ulos koneesta ja menty liukuportaat ylös tämä murrosikäinen sulkeutuva ihmisotus puhuu ensimmäistä kertaa taas moneen tuntiin ja sanoo "Musta tuntuu et mä unohdin jotai koneesee." No sitte siinä mietitään että mitä nii se muistaa, että tietenki se oli unohtanu meijän sen pspn sinne selkänojan taskuu. -.- Ja sitte sitä ei pääse enää hakee sielt koneest ja ne vitun ruotsi hintit ei osaa löytää sitä sielt. VITTTUERAHGSRFGN=! Noniin. No ei siinä sitte mitään ollaan ruotsin lentoasemal ja toteen et ruotsis on kauniita naisia. Siitä sitten suomen koneeseen vielä ja mitä sielt nyt lentää 1.5 tuntii suomeen. No sitte mennään venailee matkalaukkui ja ollaan puol tuntii siin ja venaillaan kunnes se meijän koneen matkalaukkujen tuonti loppuu eikä näy laukkuja. No mennään sitte kysymään että mitä vittua ja ne on kuulemma jääny Ruotsin lentokentälle. VOIJUMAFLGUAHDNSFH*NGSIGFJOIÖJ?=!93 vittu et siine vaihees meni hermot. Muutenki matkasta väsyneenä nukkunu ehkä 4 tuntii ja heränny edellisen päivän 6am amerikan aikaa ja mitä oltiin täällä jotai 4am sitä aikaa. No siinä sitten manaan itekseni ku mennää autoo ja tullaan himaan.
Kotona dataan tietty ekan ja sitte faija tulee kysyy mult "Otitsä sen muovikassin mis meil oli niitä lehtiä ja kengät?" No ei se mulla oo ees ollu koko aikan vittu se on jääny sinne lentokentälle voijumalauta siel on kaikki kaverilt lainatut lehet mitkä se halus takas ja perkele sielä pspssä on sen peli sisällä että tulee olee kiva selitellä sille sitte et miks se ei saa heti takas niitä. vittuasdfgjaifgåoa
Harrastakaa lentokoneiluu tulee hyvä fiilis.

Suomessa on helvetin kylmä.

Rauhaa.

Fiiilis!Maanantai 09.06.2008 20:31

Noniin moi olin amerikas. Tässä katsaus kaikesta:

OLI IHAN HELVETIN SIISTIII :PPP

kersäkorvaPerjantai 30.05.2008 17:44

Mulla on poika jo 10kk ja silti tuntuu ettei alapää ole palautunut ennalleen; se on ihan erinäköinen, ikäänkuin sisukset olisi osittain pullahtanut ulos. Myös sisällä tuntuu yhdynnässä kipeä kohta vieläkin.

ÄÄrrgggg.Torstai 29.05.2008 02:14

Polvitappaa

Vittu et on vaikeetMaanantai 19.05.2008 21:03