IRC-Galleria

fuu-chan

fuu-chan

bakteeripeikkopöpöpesä<3

Selaa blogimerkintöjä

12:45 Jyväskylä - 17:20 Helsinki. Kampista kävellen nosturiin, onneks isoveli oli mukana, koska MÄ en osaa suunnistaa :'D

Kävelymatka meni nopeesti, tunti ennen ovien avaamista oltiin Nosturilla. Siinä odotellessa sitten tuli mietittyä, mitä biisejä mahtais kuulla, 2007 tuli niin paljon kaikkia niin hyviä (Kodou ym) ja sitä tietty nytkin odotti. Salainen toive oli Cage, mikä tosin oli aika mahdottomuus, mutta ainahan sitä saa unelmoida. ;)

Itse keikka oli mitä mahtavin, Kyo oli edelleen niin herkku mitä neljä vuotta sitten!

En oo ikinä kokenut mitään samanlaista, mitä tällä ja edellisellä Dirun keikalla, biisien kuuleminen lamaannuttaa, koskaan ei voi tietää mitä tulee!

(Edes Mokoma ei saa mua sellaseen transsiin...)

Ja sitten kun tuli jotain sellasta, mitä ne ei oo koko kiertueella, paitsi Suomessa soittanut, niin.. Mä en tiedä, menin ihan transsiin!


MAHTAVA OLI LIVENÄ

Ylläoleva biisi on uusimmalta albulta, aattelin että olis enemmän boroksen tyylinen, mut ei todellakaan! Levyn kun kuunteli ennen keikkaa monta kertaa, niin huomas jotain vivahteita edellisistä albuista, esim. Vulgarissa on samantyylisiä biisejä ja sitten Uroborokselta oli kanssa jotain samantyyppistä. Niin erilainen lätty kaiken kaikkiaan, ja niitä uusia esim. Lotus oli livenä niin mahtava että en ollu uskoa!

Mutta jos tää 4 vuoden keikkailuväli Suomessa jatkuu, niin oon sielläkin! En aio missata yhtäkään keikkaa, mitä ne Suomessa tulee tekemään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.