IRC-Galleria

voi helvetti Vickya.Torstai 30.11.2006 07:24

Mildurassa on vierahtanyt jo reilu viikko, ja haluaisin kovasti pois taalta, mutta olen jumissa! oon maksanu viikon vuokran, joten joudun taalla viela hengailemaan vahintaan muutaman paivan.

mutta niin. matkakaverit sai haadon hostellilta. ei tehny mitaan vaaraa, mutta niin, pitka juttu. Vicky on palli. ne joutu vaihtamaan kaupunkia ja nyt ei nahda ainakaan vahaan aikaan. viimeistaan joulun jalkeen, mutta kuitenkin. ja hostelli on muutenki tyhjentyny kovasti tan viikon aikana. onneks Quentin ja Daniel on kuitenki viela.

toita on ollu nyt kivasti ja pomotki ollu aivan ihania. hitto ranskalaiset pojat osaa muuten olla laiskoja! mina (lue tytto) ja ruotsalainen Henry revittiin risuja nopeempaa kun 3 isoa ranskalaista miesta. no, se oli se homma ja nyt olen poimimassa nektariineja. traktori kuljettaa meita ympari puskia, ja meian pitaa poimia nektariineja niin nopeesti kun pystytaan. tyo on helppoa ja tyokaverit kivoja, tosin tanaan oli vasta ensimmainen paiva.

mhy on kova ikava Griffithia. ja matkakavereita. toivottavasti naemme taas maanantaina. luultavasti.

satu jatkaa matkaa ruokakauppaan. oon varmaa lihonu. huomenna on joulukuu ja ulkona on +30. tanaa piti olla +47, mut ei pida uskoo ennustuksiin. nyt ostamaan suklaakalenteria!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.