IRC-Galleria

nektariinit maissit voitti.Tiistai 05.12.2006 08:56

vaihtu tyot maissien poimimiseen. voi mun selkarukkaa!

hiu kohta viikko ilman matkakavereita, ja kivaa kovin on silti. tuli uutta porukkaa hostelliin, virolainen tytto ja 2 kolumbialaista poikaa. viikonloppuna nahaan tanssiiko ne niiku Shakira. kuulemma ,D voihiu koskaan vissii tavannu ketaa etela-Amerikasta enne.

nyt on kovin suunnitelmat muuttunu. en vissii ookkaa lahossa jouluks Perhiin vaan MENEN TAKAISIN GRIFFITHIIN! ainaki Kallen ja Annikan kanssa ostetaan auto, tehaan kakskolme kuukautta toita ja sihte lahetaan matkaamaan. toivottavasti naan Marian ja Antin kuitenkin piakkoin, ,) me niin rakastetaan sita minikylaa. kymmenia kertoja pienempi ko Melbourne ja Sydney. mutta ei haittaa. Andrea ja Alessandro tulee sinne kanssa, tammikuussa. oo, it's gonna b much fun!

hiihaa Andrea ja Alessandro oli luullu etta mulla on jotain juttua Antin kanssa ko naytettiin enemman ko kavereilta :D hiu. "Antilla ja Marialla on varmaan vapaa suhde/ne saa tapailla muitaki" voioi.

perjantaina juomakilpailu Lydian kanssa. nam. viimeksi voitin, antin siis. pingiksessa kanssa. hyva Satu. Mut Tyler on aina ykkonen, kaikessa, snif.

hoo oli muuten hauskin vika tyopaiva nektariinifarmilla hyi helvetti. pojat tahto saikyttaa pikkuSatun ja ne piilotti leikkikaarmeen puskien sisalla ja aaaaaaaaaaah! kuolin. tarisin seuraavan tunnin vahintaan. mutta sihte alko nektariinisota.. voioi oli hauskaa. mutta nyt niita maisseja.

englanti on kivaa. osaan jo puhuakin. uuaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.