IRC-Galleria

aina Satu vaan ihastuu.Sunnuntai 10.12.2006 06:22

taasen on viikonloppu ohi ja mieli korkealla. perjantai oli paras, lauantai oli nukkumispaiva. Quentin on ainut joka on tullut hostellille mua ennen, kaikki muut mun jalkeen. porukka on aivan loistavaa, onneksi lahto on vasta viikon tai puolentoista viikon paasta.

perjantaina Satu elamoi neljan kaljan voimin. ihmisilla oli hauskaa ilman viinaa, hiu. Paitsi etta normaalisti niin hiljainen Helen paasi vauhtiin ja mursi jalkansa. nyt seuraava viikko taitaa olla vain leffojen katsomista hanella, voi raukkaa. englantilainen Matt oli taas kumma poika, muttei sanonut mitaan aaneen, muille kuitenkin. hitto teita miehia!

perjantaiyona Russell tuli kysymaan tahtooko jotkut lahta lauantaiksi istuttamaan appelsiinipuskia ja ketkas muutkaan ko Satu ja Jenny sanoivat joo. kolmen aikaan mentiin nukkumaan ja kahdeksalta lahettiin toihin. nukuttiin ehka kakskolme tuntia ko oli niin perkeleen kuuma. onneksi nahtiin tyhma pomo vain kerran, mutta se riitti hyvin "huomasitko sa ollenkaan etta pomo seisoo tassa sun vieressa. hyva poika, tee nyt niita toita perkele", olivat pomon ainoat sanat. ainiin sanoi han viela muutakin kivaa. Russell: "haluatko ottaa nama ihastuttavat neidit tanaan toihin?" Pomo: "Ai kuka muka on ihastuttava?" niinpaniin. kaikki aussit ei ookaan niin ihania. MUTTA! seitsaman tuntia paiskittiin +40 asteen helteessa. onneksi meilla istuttajilla oli varjoa aina valilla, mutta pojilla, voi. koko 7h helteessa. otettiin puolen tunnin valein suihku ja taas tungettiin kadet multaan ja 7h jalkeen oltiin enemman ko paskasia. hyi hitto! neljalta tultiin kotio, menin nukkumaan ja herasin kahdeltatoista. porukka oli vasynytta eika kukaan tahtonu enaa lahta ulos. katsottiin 2 leffaa ja mentiin taas nukkumaan.

tanaan Javier antoi mulle joululahjan. korvanapit mun MP3:seen, hiu. poika vaittaa, etta olen muka huolimaton. "ensimmaisena aamuna loysin sun alushousut mun sangylta, seuraavana aamuna topin, kolmantena kannykan, mita seuraavaksi? koko Satu!" hiha. musta tuntuu etten osaa enaa kirjottaa suomea. niinpa.

Oi saksalainen Manuel kertoi hippifestareista Melbournen lahella. niihin ensi vuonna! perjantaina han soitti pari tuntia rumpuja, oli parasta. Satukin kokeili ja osasi melkein. mutta Matt, aah! en ymmarra. en yhtaan. Danny on mun veli. paras veli. on kiva olla sisko. se ymmartaa.

teisitteko etta indonesiaksi Satu on yksi. oon number one. uu. pahoittelen jos ette ymmarra mun kirjotuksia. en makaa. tarvitsen unta. mutta ensiksi uimaan, jai. Jennyn, Manuelin ja Danielin kanssa. taalla on niiiiiiiin kuuma. olisko +38 tanaan. ja mun pitas pesta mun kakkaset tyovaatteet. liikaa tehtavaa taksi paivaksi.

hitto ennen Suomeen tuloa mun pitaa pitaa jattipaasto. taalla ei tehda muuta kun syodaan. all day all night. en kehtaa muuten tulla Suomeen takasin. hiih ehka en tulekaan!

Viikon paasta ma tai ke Griffithiin, muutama kk toita, sihte matkustamaan. jossain valissa Uuteen-Seelantiin, elosyyskuussa Thaimaaseen, Suomeen pariksi kuukaudeksi, hetki Saksassa, sihte Kolumbiaan. Sihte Uuteen-Seelantiin, sihte.. hyvat on suunnitelmat. mutta hei, jatkan myohemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.