IRC-Galleria

voi nakisittepa sen!Tiistai 12.12.2006 10:01

oon aika yliahkera paivakirjan kirjottaja. mm.

aah mun kadet on ihan rupiset. hyi. Quentin tumppas tupakkansa "vahingossa" mun sormeen ja nyt on natti oikeen kaden keskisormi. noo, pikku juttu se. oottakaas, mulla on, ainakin 8 viiltoa kasissa. kammenissa siis. corn picking, aiai se oli mahtityota. kanttii kokeilla joku paiva.

hiha nyt oon Internetkahvilassa, housut, paita ja naama ihan paskamullassa. tulin noitte saksalaisten kanssa suoraan toista, oltiin istuttamassa viinikoynnoksia. "traktori ajaa edelta, poraa maahan kuopan ja samalla suihkauttaa kolon tayteen vetta. tytot tuntee kasvin reikaan, peittaa kolon mullalla, painaa painaa, vesi rrroiskuu, ja yks planting on tehty." sama jatkuu 8h ja ehka 150 istuttamisen verran. pakko saada kuva tanne. myohemmin. mutta meihin on totuttu taalla, paskasiin backpackereihin, paastiin kuitenki sisaan kahvilaan.

hitsi en tahdokaan lahtea viela sunnuntaina Griffithiin, vasta seuraavalla viikolla, luultavasti vasta perjantaina. taa porukka on vaan niiiiin voi. Mutta joulu Griffithissa, ainakin Taylorien, Kallen, Annikan, Katrinin, Joelin ja Annan kanssa. kuulostaa enemman kuin hyvalta. mutta Milduraporukan kanssa viela puoltoista viikkoa, oooh. anteeks tapinoin aina liikaa naita ulkomaalaisia. kaverit tietaa ,D (Taize..) mutta ne on.

suunniteltiin eilen Javierin ja Davidin kanssa mun tulevaa Kolumbian matkaa. pitaa menna sinne sihte ku noilla pojilla on loma eli luultavasti tammikuussa vuoden paasta. voi kunpa se onnistuisi! mm, seuraaavat 5 vuotta meneekin sitte varmaan ihan vaan matkustaessa, pitaa kayda joka paikassa hia. mutta en pista pahitteeksi. jaik.

ootteko koskaan koskenu pehmeita kasia? voi hitto en ymmarra mita Javier tekee omilleen. kokeilkaa.

voi nyt menen. suihkuun. tuoksun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.