IRC-Galleria

se olin mina!Sunnuntai 17.12.2006 06:50

tiedatteko mita tein eilen? mursin seinan mun pyllylla. aivan, kuulitte oikein. voi luoja. en tieda miten se on mahdollista, eika ymmarra kukaan muukaan. taitaa olla mun pylly niin kova nykyaan 5 viikon pellolla kyykkimisen jalkeen hha hhe. toivottavasti joku ei molayta sita omistajien kuullen, muuten saan nopeat lahtopassit. kokeilin kaverin kanssa miten vessa kaikuu. ja johan tuli liian kova potku. voi itku.

lauantaina Griffithiin, Mildurassa majailen viimeiseen asti. mutta kaikki kaverit lahtee ens viiikon aikana johki isoon kaupunkiin viettaa jouluu ja uutta vuotta (Satua lukuunottamatta), joten viikon paasta hostelli huutaa tyhjyyttaan. Javier ja David ovat ainuita jotka jaa tanne. suuri osa porukasta tulee myohemmin Griffithiin, tammikuussa, ihan huippua.

helvetti naa hostellin omistajat, Vicky ja Russell. Viikonlopun jalkeen ne heitti KUUSI ihmista pellolle, ja ainostaan kaksi niista teki jotain vaaraa.. muut eivat tehneet mitaan. sattuivat vaan istumaan vaarassa paikassa vaaraan aikaan. mutta taaskaan eivat selittelyt auttaneet. puuh. tanaan kysyin katrinin ja kallen palkoista, jotka piti maksaa jo 2 viikkoa sitten ja vastaus oli "hehe, annan niiden odottaa vahintaan viela 2 viikkoa. mitas olivat niin paskoja meille, annetaan samalla mitalla takasin" ja katrin ja kalle ei tehny mitaan vaaraa. argh! olin niin vihanen ton jalkeen etta tyoskentelin nopeempaa kun kukaan muu, jopa nopeampaa ko 2 saksalaista kahdestaan. ja kaks ranskalaista kahdestaan. kaikki huus: "Satu hullu lopeta, ei sun tartte teha noin nopeesti" mutta Satu huusi takasin: "tan ekan rivin jalkeen oon tappanu Vickyn, seuraavan jalkeen Russelin.." hihaa. pomo ei uskonu et tein kunnon tyota, mutta tarkistettuaan sen tayty todeta etta hyva Satu, jatka samaan malliin. ei kellekaan voi tehda noin! tanaan meen taas innolla maksamaan mun 166 dollarin vuokran. lisaa rahaa Vickylle ja Russelille.

aah unohdin melkein! Danny tulee ehka kanssa tammikuussa Etela-Amerikkaan ja suunniteltiin matkustamista yhdessa. ihan parasta! Danny on ollu mun paras veli taalla, kuunnellu aina kaikki ilot ja surut, no, yleensa ilot. siita tulee varmasti kovin kivaa! jai. mutta poika viela kamppailee Etela-Amerikan ja Espanjan valilla. voi kunpa se valitsisi oikein! hiah!

ihmiset aiai. pyytakaa kaverit Suskilta CD:t lainaks. ne videot.. ,D

en ehdi nyt kirjoittaa enempaa. lahen uimaan jokeen. 2 viikkoa sitten siella hukku joku. pitaa muistaa uida oikeeseen suuntaan. +42 ulkona.!

onni on.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.