IRC-Galleria

Mikas muukaan kuin Griffith..Lauantai 23.12.2006 06:41

voi oli haikeimmat hyvastit Mildurassa eilen. itkettiin ja naurettiin enemman kuin koskaan ennen. 5 viikkoa oli loppujen lopuksi ihan mielettoman lyhyt aika, mutta ne kaikki kokemukset!

Javier ja David jaa Milduraan joulua viettamaan. Sunnuntaina pitaa soitella niille ja kysella kuulumisia. voi kun osaa olla ikava. voi. voi. pyllyja ja pusuja ja kaikkia. hoho. Ja poikia naen aikasintaan vuoden paasta uudelleen. itku. Manuel ja Jenny jatkaa matkaa tanaan Sydneyyn, mutta Perthissa taas tavataan. uiai. ja Miriamin ja Lydian kanssa, jossei ne tuu ennen sita Griffithiin, hhii! ja Danny, mm.

SATU OMISTAA NELJASOSAN AUTOSTA! Kalle kavi ostamassa sen muutama paiva sitten, eika noi tahton kertoo mulle siita ennen Griffithiin tuloa. yllatys oli enemman kuin suuri. oooh. ford falcon, uu. 1600 dollaria eli 1000 euroa. nam. on huippuauto, jatti-iso. silla muutaman kuukauden paasta kunnolla ajelemaan, aah! caaaan't wait!

eilen Martin kerto Annikalle, etta ei oo 5 viikkoon pystyny ajattelemaan mitaan muuta kun Satua, voiei. Mietti jo miten elama jatkuis Australian jalkeen, kun se tahtoo opiskelemaan ja ma asun Suomessa. eika mitaan poika sanonut suoraan ennen kuin lahdin Milduraan.. mutta odotellaan, liian ihastunut on tama tytto nyt. ollut koko ajan. "love at first sight, niinpa" hhii.

oli kovin suuri ilo palata eilen Milduraan. melkeinpa kaikki vanhat kaverit on taalla, Tobya en tosin tahtoisi tavata. Mutta etenki Kalle, Katrin ja Annika. oli paras jalleennakeminen. hiu.

hassua mita parempia ja enemman ystavyyssuhteita taalla luo, sita enemman myos ikavoi ja ajattelee kavereita Suomessa. Niinpa te kaikki, ikava on<3 voipuuh.

Satu nauttii. joka hetkesta. aih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.