IRC-Galleria

Finding the Christmas spirit..Keskiviikko 27.12.2006 03:02

joulu oli joulu meni. mika joulu? pienen pienen joulutunnelman kuitenkin tunsin kun Anna antoi mulle joululahjaksi rosollia, kinkkua ja salmiakkia. voi etta maistui hyvalta! mutta siina kaikki.. snif. kivat paivat, ei siina mitaan, mutta the Christmas spirit oli muualla.

vitsin pallia taa tammonen. ensiksi ikavoitiin Mildurassa niinniin kovasti Griffithia, mutta nyt kun olen taas taalla niin halu Milduraan on uskomaton. vaikka taalla onki paljon tuttuja, niin ei samanlaisia tuttuja ole ainakaan viela kun oli Mildurassa. No, siella vietin 5 viikkoa, taalla vain 1,5. Matkakaverit on tietenki jotain ihan parasta, mutta muuten.. se fiilis. no, kylla se taas tulee. viikon paassa taan elamoin Griffithin puolesta. ja viela kun Andrea, Alessandro ja Tyler tulee viikon sisalla takaisin. uuaa.

Javier soitti mulle eilen ja sanoi, etta oli JOULUAATTONA KELLO 12 GRIFFITHISSA! ne heitettiin ulos hostellilta, koska Russell ja Vicky halus viettaa rauhallisen joulun, ja bussi jonka maaranpaa oli Sydney, pysahty Griffithissa. ja sattuipa sopivasti, niilla oli krediitti loppu kannykasta, molemmilla pojilla. hitto soikoon en taho uskoa! mutta ne pyys minuu Uudeks Vuodeks Sydneyyn, ja en tieda mita tehda. ehka menen, ehka en.. sanoivat, etteivat tahtoneet jaada enaa Milduraan johki toiseen hostelliin, koska kaikki ihanat tytot oli lahteny pois. hhiu.

Dannyn kanssa myos meilailin ja kertoi viihtyvansa hyvin Adelaidessa. ja saattaa tulla tanne kun rahat loppuu. kattomaan siskoa. Lydia ja Miriam on kanssa nyt Adeleidessa, voi. ne paas kattomaan suuuuria maaria ihmisia, kun Satu kattelee vaan hostellin ihmisia. on se niin vaarin.

oo, meilla oli eilen ja toissapaivana hostellin tarjoama jouluruoka, illallinen ja barbeque. Satushi kokkas, ja namnam. pitkaan aikaan syony niin monipuolisesti.normaalisti vaan nuudeleita ja joqurttia. noen iha.

oli meilla joulupukkikin, Pierre. antoi mulle joululahjaksi paperiMP3:sen. ja sain kuulla joululaulun, Pierren version laulusta White Christmas. voi sita kauneutta.hihi.

juttelin myos Jennan kanssa puhelimessa, hiu. se on aina hauskaa. kaikki ihmiset kattoo mua ihan tyhmana, ko ne ei ymmarra mitaa. mutta onnea Jennalle ja ranskalaiselle pojalle Sydneyyn!

Ainiin olin unohtaa. sanoin pojalle, ettei tasta nyt tuu yhtaan mitaan, koska sulla on tyttoystava Saksassa. ja sain pojan melkein itkemaan.. olen hirvea. hassua miten alussa niin vahvat tunteet muuttuivat melkeinpa vihaksi. mutta niin, ehka kaikki on paremmin nyt.. VOI EN TIEDA! ehka menetin jotain suurta, ehka en.. puuh.

oi sain ihania jouluterveisia kotoSuomestakin. kiitos teille kaikille<3

"Everybody dance now"-- ikava ton biisin tuomia fiiliksia..

palaillaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.