IRC-Galleria

appelsiineja, appelsiineja..Tiistai 09.01.2007 07:32

niinpa niin. vapaapaiva tanaan, eilen satoi <ensimmaista kertaa kuukausiin!>, ihmiset meni sekasin, kukaan ei tahtonu poimia appelsiineja, joten en paassyt minakaan Matthiaksen kanssa niita pakkaamaan. voi tykkaan hirmuisesti paikasta, ollaan ainot backpackerit ton ruottalaisen pojan kanssa. tyo on helppoa ja hauskaa, kahdestaan aherretaan millon missakin. parasta oli mun toissapaivanen kakstuntinen. odottelin istuen, musiikkia kuunnellen, appelsiinilaatikon tuloa.. meni minuutti, meni toinen.. yksi tuli, kaansin yhden kannen, ja kone teki loput. meni minuutti, meni toinen, kaansin yhden kannen.. ja Mattias sai vahvana poikana nostella laatikoita, 25kg, 7 levelia.. ah. Matthias oppii joka paiva lisaa suomea, hyva poika. mutta voi sita aksenttia, hehe! mulla parempi suomiruotsiaksentti kuitenkin. ainii, tyokaverit pyys meita johki pikku kuppilaan iltaa istumaan perjantaina. 30min Griffithista, keskella ei mitaan. oih mennaan varmasti, keski-ika on luultavasti nelkytviis, lasketaan roimasti keskiarvoa Matthiaksen kanssa. hiha.

yritin olla ahkera eilen. koitin auttaa Matthiasta, nostaa 24kg appelsiinilaatikon. kavelin metrin ja kaannyin takas. voi nauroin. paljon. en lopettanut. ah vahva nainen.

Jens lahti takasin Sydneyyn, ihan tyhmaa. mutta tulee varmaan takaisin, ja ottaa kolmennen ruotsalaisen matkaan.

mutta hei! tunti meni liian nopeasti. en ehtiny kirjotella mittaa, jatketaan toinen paiva. tanaan uimaan, koitetaan aloittaa taa urheileminen. kuka varasti mun juoksukengat Sydneyssa? murr. ja pinginmestaruuskisa Anthonyn kanssa. siina tan paivan ohjelma. tietysti syon. paitsi etta asken kavin Matthiaksen ja Annikan kanssa Subwayssa, soin tan paivan annoksen. puuh olen taynna. iso maha.

18h toita, kolmen paivan aikana. 15 dollaria tunti eli oon melkein jo varakas. en osaa laskea. mutta vahanpaljon rahaa. 180+90=270. 270/100=2.7, 2.7*60= 120+42=162e. oke.

eilen tutustuin belgialaiseen poikaan, Fabianiin. mm. niin tein. mm. Ja Toby pyys sen kanssa Sydneyyn hehe. mutta en mene! Anthonylla on maailman kaunein brittiaksentti. tahdon sen. aiai. ja Yael lahti tanaan. se on tytto.

en puhu enaa pojista. se on loppu nyt.!

noei.















ostin eilen pizzan. viimeeksi tein niin Sydneyssa. eli kaikki on ok.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.