IRC-Galleria

on se taito pudota tikkailtakin..Maanantai 15.01.2007 07:49

viikonloppu oli se. ai vitsi mullon nyt paa kipee, etta sit tiedatte jos teksti pomppii tjtn. poimin tanaa appelsiineja, koska oli Day Off pakkaamisesta. ja tienasin, tienasin.. 50 australian dollaria! 30e, 8h eli aaah, melkein 4e tunnilta. noei, oli sekin kokemus, Mattiaksen kanssa tehtiin toita hullun lailla, ranskalaiset pojat sai vaan 40 dollaria eli oltiin hyvia. ja saatiin paljon palkkaa. hiha. mutta hitto ku puut oli niin isoja, etta sisallekin piti menna tonkimaan kepilla etta sai kaikki poimittua. joten tyo eteni hyyyvin hitaasti. vaarallista tyotakin viela, putosin parin metrin korkeudesta, ko tikapuut vaha huoju. mattias kaks kertaa. mutta ei sattunu, oli pehmee lasku. en juonu tarpeeks vetta ko oli vaa 2l mukana, siks varmaa toi paa.

hoha kiltti mattias ei kertonu etta paivan aikana mun kasvot oli paskastunu kovin ja hostellille tultaessa pojat tykkas kovin Sadun kasvoista. Kim, Ryan ja Alessandro ainakin. sain kauniin pesun Alessandrolta, mm.

mutta viikonloppu. kaks paivaa, perjantai jah lauantai. Andrea ja Tyler halus antaa Sadulle pikku suihkun. ensiks Andrea yritti nostaa mut, mutta vahva tytto kun olen, ei siina onnistunut. Tyler tuli apuun ja Satu kannettiin vesiletkun luokke. voi itku naytin taas kerran kauniilta. paitakin repes jossain valissa, mun lemppari snif. mutta ei, siita alko SOTA ja sita jatku sihte seuraava puoltuntinen, jonka jalkeen hostellin omistajat tuli katkasee hauskuuden. hiihaa!

irlantilaiset pojat tahto pippaloida ja Lee keksikin, etta nyt tarvitaan deodoranttipullo ja sytkari. deodoranttia munakarvoille ja viuuu jattituli, sama jatku jatku jatku.. jalkakin paas mukaan, maha ja kasi. hoihai, ihmiset tykkas. tais siina samalla pyllyja ja muitakin nakya..

ja anteeks Anna etten tullut baariin. taisin olla taas hidaskakka.

voi viihdyn kovin taalla Griffithissa, mutta halu matkustamiseen on hirmuinen. tahtoisin jo nahda uusia paikkoja, voi kun olisi joku jattibussi jonne voisin kerata hostellilta kaikki 20 ihanaa ihmista mukaan. ah olisi mahtia matkustaa yhdessa. mita paskempi kaupunki, sita paremmat ihmiset. niin se on. mutta 3 kuukautta, melkeinpa 100 paivaa on matkattu, ja vain Sydney, Griffith ja Mildura nahty.

huomenna Jens tulee takaisin jeij! mutta Annika lahti Hillstoniin muutamaks viikon perunoita pakkaamaan. mhy.

eilen juttelin Javierin kanssa, voi kun ehtisin nahda poikaa ja Davidia ennen ko ne lahtee takas Kolumbiaan. myohemmin kuitenkin, mutta mhy.. aina mhy.

mieli kiva, matka jatq..

Griffithelama.

hei olin eilen pelaa biljardia. olin huono. mutta sain 4 palloa pussiin. pelattin tosin 4 pelia, 3 hlo:n porukoilla. kerran voitin.!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.