IRC-Galleria

ba-naaniPerjantai 11.05.2007 09:17

Tully Tully Tully. Mitas ma taalla, toita teen. tai en nyt kauheesti. otan banaanien kukat poies banaaneista. eilen oli vasy paiva ja jain nukkuu, siks ei ollu tanaankaa toita ko pomo vissiii suuttu.. mut maanantaina taas. helppoo hommaa ko mika, mut tainu teha jo liikaa toita Ausseissa, mita nyt melkein 6kk kaheksasta. mutta en kuitenkaan valita, parhaat ihmiset aina naissa pikkukaupungeissa tavannu. saanu hirmuisesti ystavia, joita pitaa menna sitten ympari Eurooppaa tapaamaan.. :) ja muutamat ovat Suomeenkin tulossa, aivan ihanaa.

MinnaPauliinaMiraJussiSatu oli paras Suomigangi. mutta 2 tyttoa kehtas lahtea poies, kotoSuomeen. no, kolmistaan viela Big Brotheria katotaan jos osataan.

keksittiin muute ehka kaikkein paras tanssi naista pojista taala. kaikille on oma liike; Cameronille, Jonolle, Supille, Chrisille, Teolle, Mattiakselle, Jussille, Robertille ja Aaronille. toi on myos se jarjestys. pojat ei oikee ymmartany ko raahattiin ne keskelle tanssilattiaa ja alettii tanssii. oli muuten aikamoinen ilta toi. nyt oli Pauliinan vuoro olla kanniaalio. no ei.. narrasin. paras sunnuntai se oli, tyttoja on nyt kaikilla kova ikava.

jussilla oli eilen synttarit, 21 meni jo tayttamaan, vanhus. ostettiin sille muffinssi johon laitettiin 21 kynttilaa, sai sitten steariinimuffinssia syoda poika ,D (ja kortti tehtiin, samaan aikaan ko oltiin alasti Jussi ;D) ja sain paketin kotoonta, suomalaista suklaata 600g. kaikki syotiin tunnissa, oli nalka. suomalaisia lehtia kanssa ja piirustuksia Jyrilta ja Saralta. naytin hyvalta niissa hho.

ehka ma nyt katoan, ruottalaiset pojat jo kattoo vihasesti etta tuu poies. ilmanen netti tanaa, kone on vahan rikki. siksi pitka jono.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.