IRC-Galleria

galleta

galleta

tykkää elää

My treasureKeskiviikko 02.07.2008 04:58

Hei nauttikaa tekin kesästä ja maalamisesta :)

Olen eilen ja tänään katsonut Sormusten herran ensimmäisen osan ja toisen osan leikaamattomat versiot ja huomenna vielä Kuninkaan Paluu. En muistanut, että pidän niistä niiiin kovasti. Ne vain sykähdyttävät minua jostain. Ehkä olen niin mielikuvituksellinen/haaveellinen yms. Ajattelin lukea TSH:n nyt kesällä vaikka kokonaan. Se on vain niin hienoa tekstiä. Osaisipa kirjoittaa kaiken mitä vain haluaa :)

Oon nyt maistellut (miltei) viikon tätä seventeen-elämää. Ja en tiiä. En tunne itseäni yhtään isommaksi, viisaammaksi tai kypsemmäksi. Tai ehkä silleen kypsemmäksi, että tuntuu siltä, että pitäisi käyttäytyä kypsemmin :D Ja en tiiä kuvittelenko mutta aina tuntee, kun täyttää vuosia, että enemmän vastuuta on kontolla, koska koko ajan vähänee ne vanhemmat ihmiset, jotka ottaa tietyistä asioista vastuun ja tulee enemmän niitä nuorempia, joista täytyy... öö... no siis silleen jännästi kantaa vastuu. Mut lohtuna se ettei vastuu ole aina ikäsidonnaista.

Mutta elämä maistuu mulle just nyt aika hyvin, koska on kesä, mulla on paljon ystäviä ja mulla on mun uusi huppari päällä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.