IRC-Galleria

galleta

galleta

tykkää elää

Kyllä elämä on Hieno ^^Torstai 24.07.2008 03:40

Näin totesimme Jennin kanssa!

Mutta joo. Oon etsinyt tätä elämän hienoutta, kun pitää täytyy käydä joka päivä TK:lla puhdistuttamassa tuota paiseen jälkeistä haavaa. Siis ainakin pari viikkoa. Että kiva kiva... Sillon ku makaan siinä terveys(arvaus)keskuksen vuoteella ja se hoitaja puhdistaa ja huuhtelee sitä haavaa ja sitten sattuu (onneksi ei enää satu niin paljoo) mutta niinä hetkinä se elämän hienous on välillä kiven alla. Mutta kyllä se löytyy. :)

Minulla on vähän ikävä minun ystäviäni. Tuli niiiiiin hyvä mieli, kun sain tänään postissa kippolassa kiitokset lastenhoidosta leirillä, vaikka jouduin ton paiseen takia (ku oli niin sairaaaan kipee) lähteen pois jo ekan hoitamiskerran jälkeen pois. Mutta tuli hyvä mieli niin että melkein itketti :'''''))) Mutta olisi ollut kiva heitellä sitä fresbeetä useampanakin iltana siellä nurtsilla. Pitää uusia se. On niin ikävä. Hei muuttakaa vähän lähemmäs, ettei matkat maksa niin paljoa, kun teitä tulee moikaamaan :)

Sain isomummilta 30 e synttärirahaa ja tuhlasin ne kirjoihin ^^ Ostin kaksi Nikkeä ja sitten yhden Terry Pratcettin kirjan sitä Vartiostosta. Tuli hyvä mieli. Kirjat on huippuja. Kun nyt saisi sen uuden kirjahyllyn kun ei tuohon mahdu mitään!

Hei tuollahan taivaalla möllöttää kuu!! Tai siis ei täysi mutta enemmän täysi kuin vajaa (puoli täysi vai puoli tyhjä?) Se on kyllä mukava asia. Mietin, että millaista olisi olla ihmissusi, kun voisi juosta kaikki kuutamoyöt pihalla ihan miten tykkää ^^

Hohhoi tulipa tekstiä melkein kuin Käpin sähköpostiin (niihin tulee aina paljon tekstiä). Nyt menen nukkumaan ja aamulla herään ja yritän muistaa, että elämä on HIENO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.