IRC-Galleria

galleta

galleta

tykkää elää

KIIIIIREEEEETorstai 04.12.2008 23:01

asdadsasddsadadsds (vateva)

Joo mein ihana pieni hupsu näytelmä esitettiin (näytinpä lihavalta asussani...) ja en sanonut kertaakaan väärin ja en soittanut kertaakaan väärin enkä kaatunut ja jee jee JEEE! Saatoin ehkä laulaa vähän väärin ja tiettyjen puurekvisiittojen kanssa tuli sekoiltua paljon. Tänään oli muistelohetki näytelmäporukan kanssa. Katsoimme oman näytelmämme videolta/levyltä/en tiiä ja tuli kyllä naurettua niin omalle kuin muidenkin roolisuorituksille. (kiitti kuvaaja omalaatuisesta kommenttiraidasta)

Joo ja minun sivistyneisyyteni jatkuu. Huomenna lausun ylioppilasjuhlassa runoja (ja nyt Orvokki alkaa nauraa). Siis ihan sellasia oikeita runoja ja äiti laittaa minut laittamaan hameen. Tästä tulee mielenkiintoinen elämys.

Voin muuten nostaa itselleni hattua, koska joulukalenteri, jonka tein pienelle ystävälleni, oli suuri menestys. Isänsä (huilistiystävä) kertoi, että kun hän tuli töistä niin ensimmäisenä oli jo pieni ystävä kertomassa mitä tuli luukusta tänään :))))) Hyvä mieliiiiiii!

Koneeni on edelleen sairas. Tämä tragedia koettelee minua syvästi. Jos joku haluaa lahjoittaa minulle koneen vähäksi aikaa niin olisin iloinen. :DDD

Ja pitis leipoa puurojuhlaan ensiviikolla jotai jouluasioita. Miksi lupaudun ihan kaikkeen?

PS:jenni mää vastaan haasteeseen heti ku saan olla koneella pitempään. :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.