IRC-Galleria

galleta

galleta

tykkää elää

Tekisi Mieleni LentoonSunnuntai 26.08.2007 18:30

*tyytyväistä myhäilyä*

Olin Ritirockissa! Minä tein sen. Sain keploteltua itseni Tampereelle (tsuku tsuku junalla). Tampereen juna-asemalla hetken harhailtuani, löysin pikkuserkkuni (tai hän löysi minut). Sain elämäi kevarikyydin ja pelkäsin ihan sikkepaljon. Se siis ei ollut Tuomon vika se ajoi ihan nätisti.

Ristirockissa oli ihan kivaa. Istuksin ja mietiskelin ja bändi meni enemmän kuin ohi korvien. Kun tuli se "puolivälin tauko" mentiin kaupungille ja syömään ja kävelemään. Syömässä sain kuulla puhuvani liikaa. Tämä perusteltiin sillä että olin viimeisenä valmis. Tomi (tai joku sen kavereista ei voi muistaa) ehdotti että mun suun voi teipata kiinni. O.o

Ristirockin toisessa osiossa vaihdoin taktisesti seuraa, ettei olisi niin samanlaista kuin ekassa osiossa. Toiseen osioon kuuluikin sitten vaikka mitä (mutta en kuunnellut silloinkaan bändejä) kävin kynsitappelun (sanallisessa muodossa), tutustuin ketsuppipullon henkeen ja koin päänsärkyä. Ihanaa. Mutta mikäs tämän hauskempaa. Sain tavata ihmisiä joita muuten näkisin vain ehkä noin kerran kahdessa kuukaudessa jos ees silloin. Voi että on siitä hyvä mieli!!

Matkalla tukikohta 3T:hen oli aika kuollut olo. Tukikohdassa söimme agenttien (kolme Teetä) kanssa pitsaa ja nauroimme huonoille ja hyville jutuille. Selvittiin vielä nukkumaankin mutta nukuin yön ilman peittoa ja paleli ihan sikana (nyt on nuha).

Tänään selvisin kotiin ilosen seurueen kyydissä. Se oli kivaa, vaikka olin varmaan ihan hirvee kyydittävä, koska vain valitin ja kitisin ja olin ihan kamalan rasittava varmaan. Mutta kivaa oli autossakin.

Siinäpä sekin reissu oli. Kuten Orvokki sanoi, taidan kasvaa isoksi kun noin karkasin ristirockiin (sinä katala nainen vai miten sanoitkaan). Mut niin hyvä mieli jäi, että tekisi mieleni lentoon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.