IRC-Galleria

omatoimisuutta Perjantai 27.04.2007 14:44

en jaksa. tässä lista asioista joita ei saa unohtaa.
- tietokoneen korjaus / uus kone
- päättötyö
- jotain diibadaaba tehtäviä
- oppimispäiväkirja tai joku sellanen
- haastattelu
- kaverit
- vappu
ja kaikki muu yht tähdellinen. ei oikeen riitä energia mut ei voi mtn. :D hah .. hommatkaa mulle elämä ja enemmän massii ku laki sallii ilman veroja :D

apuvaLauantai 17.03.2007 12:46

oon ruvennu unohtelee asioita tosin joku voi luulla sitä välinpitämättömyydeks mut se ei oo sitä.. koittakaa ymmärtää mua. :D hahahahah.. oon paskin... ikinä... juuh....

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 22:24

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.

tyhmäTorstai 22.02.2007 00:11

ajoin tänään yksin kartsaa ja tylsäilin. siin oli mun päivä paitsi et olin imuroimassa mummil..

nyt menee hermo.Tiistai 13.02.2007 11:02

ehkä vihaan eniten ettii jotain perkeleen kotouttamis paskaa jostain perseestä.. ei oikeesti kiinnosta et miten joku puhuu ja mitäki kieltä.. vihaan myös koulun käyntiä vihaan myös kotia ja kaikkee muuta mut ei voi mtn. ei vaan jaksa ymmärtäää et ei kiinnosta oikeesti yhtää.. monikulttuurisuus mun perseeseen.

ajattelu sattuu eniten.Torstai 01.02.2007 14:24

jossain menee se raja että mitä sitä viitsii enään elämällään tehdä joskus se kaikki kaatuu kuitenkin niskaan ennemmin tai myöhemmin.
Ei sitä osaa sillälailla ajatella, ollaan siis aika samassa tasossa kuin muurahaiset kaikki ne vaan rakentaa jotain suurta aivan samalla tavalla kun me rakennetaan koulutuksella ja työllä jotain suurta huomista. ei sitä huomista koskaan tule aina joku on kesken ihan niinkuin se muurahaisten keko ei se koskaan valmistu ja sitten joku tai jotkut tulee ja rikkoo sen koko keon, aivan kuin joku vastoinkäyminen saattaa rikkoa sen mikä on ollut meille elämässä se iso juttu.. Syvällistä. ei sitä koskaan oikeastaan tule ajatelleeksi miten voi olla mahdollista että elämä on niin pinnallinen ja lyhyt kun sitä rupeaa ajattelemaan.
Usein tuntuu vaikealta kohdata asioita ennenkuin jotain suurta tapahtuu ja usein se tapahtuu kun sitä vähiten osaa odottaa.

ikävöimästä itseni yllätin...Torstai 11.01.2007 11:22

kauhija ikävä. yhyy yhyy.. itku. itku.
en tajua mistään mitään leikin koulua. hmm.. tai jotain leikin ainaki tänään ehk hyvinkää.. :D ja viikonloppuna töis saapahan jotain ajateltavaa ja rahaa veikkaisin . :D ainaki jonkun verran. ei täst paljoo mitäään tajua. cs cs jeejee.. tyhmää..:/ lopetan tän nyt koska ei täst oo mitään iloo kellekkään meen käymään pisneksil..

puhelin <3Perjantai 22.12.2006 21:41

sain siis uuden liittymän tänään numero vaihtu et jos haluutte soittaa niiin: 044-9438925
siit sitte soittoo tulemaan et saan ihmisten numeroi myös ittelleni. <3

hmm.. Torstai 21.12.2006 14:56

delta auton huolto mies sanoi autostani että kyllä siinä nyt joku vika on.. (hämmennyin että hän oli näinkin viisas) mut kuitenki tein myös rikos ilmotuksen puhelimestani vaikka en sitä koskaan takaisin saa.. mutta sille taas ei sitten voi yhtään mitään.. kuitenkin kohta taas saloon kuulemaan että mikä siinä autossa oikeesti nyt sitten on vikana.. että silleen onneks äiti mua rakastaa ja siksi saan ajaa seatilla.. <3 mutta siis vihaan tätä elämää kyl joskus menee ihan nappiin mut nyt ei näyt menevä.

puhelin... :'( autp :'(Torstai 21.12.2006 10:59

ei siis jälleen kannata soitella joku pölli puhelimeni eilen ja siis ei mulle voi soittaa.. jos oot tietonen mis mun sininen samsung on voiks palauttaa on meinaan aika paska elää ilman puhelinta. :/ hajotin myös autoni eilen tai siis joo.. se oli sellanen juttu et se hajos.. tai siis jotain vähäsenkö vituttaa saatana meneepäs hyvin mullaki. :/