IRC-Galleria

gluester

gluester

Njyytinmurtajat!

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.07.2006 02:09

Klo 19.00, Palma, Espanja, +39C. Kuuma! :P...

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 03:45

Viikko Espanjassa takana ja lämpöä piisaa päivä toisensa jälkeen jotain +30 ja +40 väliltä, tarkkaa tietoa ei ole. Lauantaina tuli testattua entinen Mallorcan Pacha nyk. Club Abraxas, oli aika loistava paikka. Siellä on joku ibiza week tms, pacha, space jneie ;)...

Loma loma lomaPerjantai 14.07.2006 10:15

Kesä kesä kesä tänään tänään tänään :)

250206Lauantai 25.02.2006 15:00

Jee, vihdoinkin viikonloppu, erittäin henkisesti ja fyysisesti raskas viikko takana - loistofiilis kun ei tullut lähdettyä eilen mihinkään riehaamaan, aamulla virkeä ja normaali olo *5*. Tosin tuli sitä valvottua kuitenkin lähes kolmeen :D. Tänään pitäis käydä kaupoissa kiertelemässä ja ostelemassa kaikkea tarpeellista ja vähemmän tarpeellista! :).

Työmatka Ruotsiin peruuntui, saivat ilmeisesti henkilön lähempää ja halvemmalla. So ist das Leben... ei toi kuitenkaan mun työkuvioihin mitenkään vaikuta.

Tajusin just eilen että miten salakavalasti vanhempien sujauttamat käyttäytymismallit, voimakkaat tuntemukset ja arvot heijastuvat ihmisen käytöksessä. Kuten mm. pelokkuus, epävarmuus ja ahdistus - ne kaikki siirtyy lapsiin täysin huomaamatta, tuskin edes tarkoituksenmukaisesti. En vaan yksinkertaisesti ymmärrä miksi ihminen valittaa aina että kuinka kaikki on huonosti ja perseestä - kuitenkin käsitykseni mukaan sinä itse määrittelet oman elämänlaadun ja hyvinvointisi, niin mä ainakin teen. Elämä vaatii avointa mieltä, _huumoria_, arvostusta/vastuuta ja eritoten rohkeutta.
Älä ole pelkuri, uskalla elää ja nauttia!

Musiikkia:
Hybrid - February 2006 Kiss 100 Mix (2006-02-03) <3

Markon suosittelmana tulossa n. 200min luxorya:
Luke Fair - Live at Villa Gesell, Argentina (01-17-2006)

Helmikuu 2006Torstai 23.02.2006 13:27

Jahas, niin se aika vierähtää - siitä onkin jo pieni ikuisuus kun viimeksi tänne tullut kirjoiteltua. Aika on mennyt melko kiireisissä merkeissä, pitkälti uuden työni johdosta. Eipä siinä mitään, vihdoinkin päässyt tilanteeseen, että työ mitä teen on juuri sellaista mitä olen halunnutkin tehdä - riittävän haastavaa, luovuutta kuitenkaan unohtamatta. Hommat näyttäisi potkivan eteenpäin erittäin mukavasti ainakin tällä saralla, olen mahdollisesti lähiaikoina lähdössä ulkomaille töihin muutamaksi viikoksi... tästä lisää sit myöhemmin kun tiedän enemmän :)

Olis kyl muutenkin aika paljon kaikenlaista projektia/asioita mitä pitäis saada tehtyä ja järjesteltyä/selvitettyä tai edes aloitettua! :D. Tuntuu vaan välillä siltä ettei aika yksinkertaisesti aina riitä kaikkeen, mut onneksi noilla ei ole kuitenkaan mikään hoppu - antaa asioiden soljua eteenpäin omalla painollaan :)

Pitäis alkaa hieman suunittelemaan jo tulevaa kesää ja minne sitä lähtisi viettämään loman! Kivaa! :)

Ostrava, Czech RepublicKeskiviikko 09.11.2005 19:49

... nyt kolmannen päivän ilta alkaa pikkuhiljaa häämöttämään. Sinänsä tullessani iski lievä pettymys koska luulin että täällä olisi ollut hieman lämpimämpää kuin Helsingissä, onhan tää kuitenkin paljon etelämpänä - päinvastoin, maanantai yönä lentokoneesta noustessani ikäväkseni huomasin olevani alipukeutunut ja kylmähän siinä tuli. Vaatetus on sama mitä olen käyttänyt kotonakin viimeiset pari kolme viikkoa... ja mielestäni täällä on silti paljon kylmempää kuin kotona! Aamuisin hengitys höyryää ja ilma utuista kaukaisuudessa...

Kaupunki ei muutenkaan tykkää säväyttää erikoisemmin, ihmiset eivät osaa juurikaan englantia ja kommunikointi hankalaa niidenkin kanssa jotka sitä edes vähänkin osaa. Harmittaa ettei tullut komennusta Prahan konttorille, uskon että kyseisellä kaupungilla olisi ollut rutkasti enemmän annettavaa...

... No mutta enpä kuitenkaan valittamaan ryhdy, jos jotain niin kaikki on aivan naurettavan halpaa ja hotelli johonka olen majoittunut on kaupungin paras... ja sen kyllä huomaa ;).

Nuuhk ja niisk...Torstai 27.10.2005 17:36

Tätä ollaan odotettu. Flunssanpoikanen yrittää puskea läpi, mutta sinnikkäästi pitää yrittää taistella sitä vastaan. Pitää varmaan juoda paljon jotain lämmintä ja ottaa vitamiineja, jos vaikka ne auttais. Ärsyttävintä koko hommassa että tää hektinen työviikko ei lopu perjantaina, vaan normaalista poiketen mulla on taas viikonloppuna töitä.

Eipä siinä mitään, hyvät loppurutistukset päättyvälle työsopimukselle ja startti uudelle entistä ehommalle :).

... Palaset alkaa loksahtelee paikoilleen, hyvä fiiwis! :)

Sataa sataa...Keskiviikko 26.10.2005 14:52

Ei voisi olla mikään sen mukavampaa kuin kastella kenkänsä töihin mennessä ja pitää niitä jaloissa koko päivän... Onneksi pääsee ulkomaille työmatkalle parin viikon päästä, vielä hetken venyttää syksyä ja tulevaa talvea :)
- Vanhemmat »