IRC-Galleria

gorillavarpunen

gorillavarpunen

why so Sirius?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 11.04.2014 16:19

MUSIC:
Minkä biisin sanat ovat tehneet sinuun vaikutuksen? Miten ne menee?-: näitä on niiiiin monta, mut esimerkiks "we've got it what everyone else is just jealous of please darling you know I'm out of my mind with you"
Onko musiikissa tärkeämpää sanoma vai sävelmä?-: nono sanoma, tietenkin. mutta kyllä sillä sävelmälläkin on vaikutuksensa, koska en ihan mitä tahansa humppaa kuuntele, vaikka sanat oiskin koskettavat.
Oletko koskaan ruvennut pitämään jostain biisistä ihan vaan sen sanoman takia?-: noh, esim. kaija koo - kylmä ilman sua.
Ärsyttääkö sinua, jos olet kuunnellut lemppari bändiäsi jo 10-vuotta ja nykyään kaikki teinilissut fanittaa sitä ihan täysillä?-: tuotatuota, ei tälläsii taida hirveemmin olla :D
Onko lempi bändisi/artistisi musiikki parantunut ajan kuluessa, vai onko vanha tuotanto parempaa?-: no tuota, aikalailla kaikki on mun mielestä parantanut. mut kyllä musta jotkut esim soundsin vanhemmat biisit on parempia kuin uusimmat.
Oletko koskaan löytänyt jotain todella hyvää biisiä, kuunnellut sitä liikaa ja nykyään et voi enää sietää sitä?- en.

LOVE:
Oletko koskaan rakastanut ketään niin paljon, ettet enää keksinyt tarpeeksi sanoja, joilla kertoisit sen?-: kyllä. en osannut sitä tunnetta oikeastaan itellenikää selittää, saati sitten toiselle.
Kumpi on parisuhteessa tärkeämpää; luottamus vai rehellisyys? Miksi?-: eiks ne kulje aika käsi kädessä? oot mulle rehellinen, luotan sinuun tai et ollut rehellinen, luottamus meni? joten yhtä tärkeitä.
Annatko kullallesi luvan repsahtaa suhteessa vai pistätkö hänet tekemään töitä ulkonäkönsä eteen?-: ei se ulkonäkö oo mulle mikään tärkein asia. enkä usko, että mitään niin järkyttävää vois toisen ulkonäölle tapahtua, et rupeisin vaatimaan muutosta.
Voisitko rakastua oikeasti ylipainoiseen ihmiseen?-: niinkuin sanoin, ulkonäkö ei oo mulle se tärkein asia. mutta sairaalloisen ylipainoinen ihminen ei varmaan sais mua kiinnostumaan, mutta pieni ylipaino ei mua häiritse.
Onko rakkaus ruma sana ja henkinen itsemurha?-: henkinen itsemurha, kyllä. koska aina sattuu.
Voiko susi ja lammas rakastua?- jos tässä tarkotetaan kuvannollisesti täysin erilaisia henkilöitä, niin kyllä. eläimistä en tiedä.

HAPPINESS:
Mikä tekee sut oikeasti iloiseksi?-: läheiset ihmiset (perhe, ystävät, jne.), killi killinen, kesä ja lämpö...
Elätkö elämääsi tällä hetkellä niin kuin muut haluavat vai niin kuin itse haluat? -: ihan omaa elämääni elelen, vaikkei tää nyt täysin ookaa sitä, mitä haluan. mutta nyt ei oo vaan oikea hetki muuttaa näitä epäkohtia.
Muistatko olla onnellinen joka päivä?-: en.
Tekeekö pienet arkipäivän ilot sinut onnelliseksi vai tarvitsetko jotain isompaa?-: pienet ilot.
Uskotko että hääpäiväsi tulee olemaan elämäsi onnellisin päivä?-: en usko. jos joskus löydän ihmisen kenen kanssa haluan naimisiin, niin uskon sen olevan yksi parhaista päivistä. mutta veikkaanpa että stressi on kova ja syö sitä iloa.
Oletko koskaan itkenyt ilosta?- jep.

HATE:
Onko kukaan koskaan tehnyt sulle niin pahasti, että vannoit vihaavasi häntä lopun elämäsi?-: jeppisjepulis.
Saako paha aina palkkansa?-: ei, ei todellakaan.
Olisiko maailma parempi paikka, jos kukaan ei vihaisi ketään?-: kyl mä luulen et sitä vihaakin tarvitaan.
Jos kultasi pettäisi sinua parhaankaverisi kanssa, kumpaa vihaisit enemmän? Miksi?-: kumpaakin yhtä paljon, koska niiden pitäisi olla ihmisiä, joihin luotan eniten. ja toi on paskinta mitä ihminen voi tehdä toiselle. trust me.
Kannattaako tuhlata omaa energiaansa jonkun vihaamiseen? Voittaako siinä kukaan?-: itse vihaan paria ihmistä, mutten pohdi näitä ihmisiä päivittäin, joten en kuluta energiaani siihen.
Jos saisit vallan tuhota vihaamasi ihmisen elämän täysin, tekisitkö sen?- tekisin samat mitä ne on tehny mulle.

DREAMS:
Kannattaako rakentaa pilvilinnoja, kun haaveet yleensä kaatuu?-: ei kannata.
Unelmoitko elämääsi vai elätkö unelmaasi?-: en kumpaakaan. toivon, että joku päivä eläisin sitä unelmaa.
Meinaatko toteuttaa kaikki unelmasi vai tykkäätkö vaan haaveilla kaikesta?-: jotkut haaveet tuskin koskan tapahtuu, mut yritän jos edes osan saisin toteutumaan.
Unelmoitko vielä samoista asioista kuin lapsena?-: joistain.
Liittyykö unelmiisi yleensä ihmiset vai raha?-: joihinkin tarvii sitä rahaakin, mut en unelmoi siitä et mulla ois vidusti rahaa. vaikka oishan seki kiva.
Unelmoitko päivittäisistä asioista, esim. ruuasta, nukkumisesta, lenkkeilystä?- joo.

LAUGH:
Kuuluuko nauru joka päiväiseen elämääsi?-: itseasiassa taidan kyllä nauraa joka päivä.
Mikä on paras vitsi mitä olet kuullut? Jaatko sen meidän kanssamme?-: nohnoh, en jaksa nyt pohtia.
Kuinka monta erilaista nauru-tyyppiä tiedät (esim. kikatus, hekotus)?-: näitä on paljon. :D
Mitä niistä itse käytät? Mikä on kivoimman ja mikä ärsyttävimmän kuulloista?-: räkätys on ärsyttävin, itsehän nauran usein niin.
Onko suomalaiset liian masentunutta kansaa? Pitäisikö meidän nauraa enemmän?-: joo, nauru pidentää ikää.
Mikä saa sinut varmiten nauramaan (esim. kaverit, stand up, vitsit)?- kaverit.

TATTOO & PIERCING:
Mikä on kaunein näkemäsi tatuointi?-: no en minä tähän hätään osaa mitään keksiä.
Pitääkö tatuoinnilla olla mielestäsi tarkoitus vai onko se ok, jos ”se vaan näytti kivalta”?-: ei kaikilla tarvii olla merkitystä. ite haluan joitaki ihan vaan sillä perusteela et se on kaunis.
Paikka, mihin et itse koskaan ottaisi tatuointia?-: naama ja perse.
Onko ihminen mielestäsi oikeasti neulakammoinen, jos hänellä on naama täynnä lävistyksiä?-: ei.
Mielenkiintoisin lävistys minkä olet nähnyt?-: tjaa en tiedä, koska jotenki ne on jo niin "normaaleja" etten ees kiinnitä enää huomiota toisen lävistyksiin
Mitä mieltä olet genitaali lävistyksistä?- hyi

PEOPLE:
Onko olemassa ihmistä, josta tiesit jo ensinäkemältä ettet tule hänen kanssaan toimeen?-: nojoo
Ovatko kaikki kaverisi samantyylisiä ja -henkisiä?-: no en ny sanois. :D
Otatko mielestäsi kaikki huomioon vai otatko vaan ne huomioon joista välität?-: riippuu kovasti. jos ollaan esim neljän hengen porukassa, niin kyllä mä huomioin kaikki. mut jos on isot karkelot nii huomioin tärkeet ihmiset.
Uskallatko tutustua uusiin ihmisiin?-: nojoo?
Pystyisitkö olemaan oikeasti ruman ihmisen kaveri, jos hänellä olisi mahtava luonne?-: oon tätä mieltä: jos henkilö on kaunis, mutta tutustuessa tajuan et tyyppi onki vittupää, se rumenee mun silmissä. sama jos henkilö on "ruma" ja tutustumisen jälkeen tajuat, miten hieno ihminen se on, se näyttääki kauniimmalta.
Ovatko ihmiset kaiken pahan alku?- ja juuri, eli kyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.