IRC-Galleria

Tänään oli vapaapäivä koulusta, sain nukkua peräti yhdeksään <3

Aamulla katoin sitten Idols Extran, kun sen olin tallentanu eilen illalla. Havahduin yhtäkkiä siihen, että oli tosi hiljaista (lue: koirat tekemässä pahojaan).

Menin keittiöön, ja mitä sieltä löysinkään: Sera istui nätisti lattialla, Devi makasi takapuoli muhun päin ja kun se kääntyi katsomaan, niin mitä sen suussa roikkuikaan: paskaa. Se söi omaa paskaansa. Ihanaa <3

Jos tän aamuista paskakohtausta ei lasketa, Devi on aika hyvin jo sisäistänyt sen, ettei sisälle pissata. Eikä kakkata. Paitsi tänään aamulla. Okei mun vika, annoin sille aamuruoan enkä heti lähteny ulos. Hyi mua.

Töissä tuli oltua pari tuntia, shoppailtiin Duossa Maisan kans ja laitettiin sille uudet verhot seinään. Kattoon. Ikkunaan. Mihin ne nyt sit ikinä laitetaankaan. Sitten käytiin Timon kanssa näyttämässä Opelia autotohtorilla. Imuvuoto tai vastaava siellä on, tiistaina korjaukseen. Ja autoliike maksaa. Tai mä suutun.

Kävin kaupassa ostamassa saunajuomat, multa ei hei kysytty alkossa papereita! :DDDD eka kerta 2 vuoteen. Vähänkö oon onnellinen. Sit ostin Deville uuden BATMAN-ruokakupin. Vähänkö se on retee ;)

Äsken tulin lenkiltä, siellä on ihanan kirpee syysilma. Vuokrasin illaks leffankin: Tapahtui Vegasissa. Saa nähdä onko niin paska kun haukutaan. Iltaruokana olis tortilloja, ja pakko sitä oli pieni (lue: mega) sipsipussikin ostaa.

Nyt vedän satsumaa naamaan ja ootan että BB-extra alkaa. Sit salkkarit ja sen jälkeen saunaan.

Viikonloput on kivoja:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.