IRC-Galleria

Hyvää iltaa rakkahat!Torstai 20.09.2007 23:20

Energistä tässä päiväävietän..
On tiskattu, ja pesty pyykkii jne. Kipeenä oon vieläkin, mutta kyllä tää tästä..
Eilen tunsin itteni taas kovin pieneks kun kävin kaupassa, yritin olla balleriina ja varvistelin hyllyn reunalla saadakseni mehuu.. no juu, aika hiljasta oli.. kattelin jo ympärille, että jos mä oikeesti tota mehuu haluun niin mä vaikka kiipeen tohon alemman hyllyn reunalle.. ja kun minä olen päättänyt saada jotain, niin minähän saan!! Prkl.
Tais olla niiden hyllyjen onni, että siihen tuli joku mies, jolle sanoin että hei viittisitkö auttaa ja antaa tota mehuu tuolta ylhäältä, kun huomasin just että multa puuttuu 20 senttii pituudesta.. Smiley
Noo, menin sitten kaupan pakastealtaille, kun piti ostaa vieraille jätskii, no juu, sama juttu.. hyvä etten sukeltanu siel altaassa.. aikani siinä huokailin ja kurkottelin vuorotellen, ja must tuntu siltä kun oikeesti sillä kaupalla olis jotain mua vastaan, kun kaikki mitä haluun, pitää olla siellä katon rajassa..
Aikansa siinä joku mies katteli mun touhuja, ja kysy OMA-ALOITTEISESTI että voiks hän olla jotenkin avuks.. sanoin sille, että " no riippuu siitä haluuks sä kattoo mun akrobaattisia taitoja siinä vielä pitkäänkin.. "
Ukko tais olla huumorimiehii kun anto mulle sen jätskin sieltä.. Smiley
Alan pikkuhiljaa ymmärtää miks mun täti ei koskaan ite käy ostamassa röökii.. ei niillä 146:lla sentillä ylety niihin telineisiin.. Smiley

Että tällanen pieni, pippurinen ja päättäväinen olen minä, joten jos joskus tuut meille jäätelön toivossa, niin tuo tullessas, koska mä en jaksa aina olla akrobaatti..

Eihän tässä muuta, nyt meen laittaa pyykit kuivumaan. Hyvää illanjatkoa teille rakkauslinnut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.