IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 15:25

Melko rankkaa. Reissasin viikon, eka Oulus ja siitä suoraan Turkuun. Oli kyl rankkaa ku oulus olin melko paljon sisällä, en oikein käyny missään vaan lepäilin vaan, mitä nyt kävin keskustas pyörii ja pari kertaa lenkillä, mut sit ku turkuun tulin, nii joku tunti junan saapumisesta istuin jo baaris. samoin sitä seuraavana päivänä.. ja sitä seuraavana. Lauantaina oli tosiaan Mayhem-tapahtuma Barbis, olin niin transsis siel et voin kyl sanoo et kaikki muu unohtu! Tykästyin kyl ouluunki. oli niin erilainen paikka ku kuvittelin..

Eilen tulin sit kotia. Aamulla vaan töihin, mahoton päänsärky mut mietin et kyl se siit lähtee ku otan tonnisen buranan.. noo, olin 2h töis ja ajoivat mut sit pois. Aavistelivat siellä poskiontelontulehdusta, huippuu. On se niin rankkaa reissata ittensä kipeeks! Noo josko tässä pääsisin tästä sängystä ylös niin et pääsisin käymään lääkärillä. on se vaan niin iso kynnys et pää kainalossakaan en haluis lääkäriin.. "kyl tää täst. jos vähä pikaliimailen nii kyl tää parantuu".

h0h. haluisin kyl töihin. siel on niin kiva. ihaninta on kuulla heti aamusta et "Heidi tulee, heidi tulee, tulkaa kattomaan!!" ja sit ku toiset innoissaan ikkunassa heiluttelee ja juoksee ovelle vastaan nii tulee hiuka hyvä olo <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.