IRC-Galleria

Miks ottaa jos ei osaa antaa?!!Perjantai 09.06.2006 17:11

Taas kerran aihe on sama. eli miks mun poikkis vaan ottaa ja ottaa mutta ei osaa antaa!!? annoin sille sellasen nallen viimeviikolla ja se ei oo tälkää viikol antanu mulle mitää muuta ku doltse ja kapanan käsilaukun ja YHEN käsikorun, YHEN?!!!! MITÄ VITTUA MÄ NIIQ TEEN VITTU YHEL VITUN KÄSIKORUL?!!!!

eile oli niiQ helposti vittu paras päivä koskaa, kaikki kiitos menee siit teille, ootte jotain rakkainta (tiiätte kyl keit ootte;) <3<3<3
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD
-sanna: Ota se juttu
-tiia: todellaki, ota se!
-suski: emmä vittu voi sitä ottaa ku se o liimattu toho juttuu!!!
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

mut vakavasti, e tiiä mitä tekisin ilman noit tyttöjä, ne o jotain niiii tärkeet et varmaa kuolisin jos jollekulle niist kävis jotain tai jotain. varsinki tiiä, se o jotain oikeesti niin parast etten vois olla jos sua ei olis!!!! kyl mä tiiän etten oo ehkä ollut paras frendi lähiaikoin ja oli se koko juttu aapelin kaa minkä takii meiän ystävyys meinas todellaki kariutuu siihe paikkaa, mut ihanaa et uskot mua et en voinu tietää et sunki nimimerkki siel on ^^badgirl95^^ enkä ois tod. ikinä käyttäny sitä jos olisin tiennyt!!!


oon alkanu yhtäkkiä tykkäämään tosi oudost ja kokeellisest musast ja mun frendit vieroksuu ajatust ihan sikana, mut ollaan sen hyvii kavereit onneks et ne ei jätä mua vaik oonki alkanu kuuntelee DJ Tiestoo ja sellasta, kyl me ollaan silti frendei 4 eva (kuha e missää reiveis ala käymään xDxDxD)

tälleen kesän aikaan alkaa taas tekee iha sikan mieli päästä käymään fuerte venturasissa, vittu se paikka o jotain kauneint mitä voi olla, just eile puhuttii siit matkast tiian kaa, "micke: waht is this banana being from" xDxD ja ne biitsit ja ne bileet ja se suomi- ravintola oli jotain niin parasta, ei varmaa missään voi olla kauniimpaa ku siel, ne neon-valot ja radisson-sassin hotelli ja niinQ todellaki koko matka oli niiiiiiin irrottautumist siit perusolosta ja silleen ku kaikki oli nii erilaist, sillee et siel näki vaik minkä maalasii ja sillee!

*loMaMuIsToT* <3<3<3<3<3
Lopus on aika hotti boonus!
EINI


JOOHANI


VARPPIIKS KANZ?


KYL KYL, TÄÄ O 101% JUTTU, LUIN ILTASANOMISTAHEI, MÄ LUOTAN SUHUN!!!!

Hyvä että luotat, koska lopussa kiitos seisoo: TUOMAS O HOMO

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.