IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 30.10.2006 23:49

LINDA!!!!!

Miks ottaa jos ei osaa antaa?!!Perjantai 09.06.2006 17:11

Taas kerran aihe on sama. eli miks mun poikkis vaan ottaa ja ottaa mutta ei osaa antaa!!? annoin sille sellasen nallen viimeviikolla ja se ei oo tälkää viikol antanu mulle mitää muuta ku doltse ja kapanan käsilaukun ja YHEN käsikorun, YHEN?!!!! MITÄ VITTUA MÄ NIIQ TEEN VITTU YHEL VITUN KÄSIKORUL?!!!!

eile oli niiQ helposti vittu paras päivä koskaa, kaikki kiitos menee siit teille, ootte jotain rakkainta (tiiätte kyl keit ootte;) <3<3<3
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD
-sanna: Ota se juttu
-tiia: todellaki, ota se!
-suski: emmä vittu voi sitä ottaa ku se o liimattu toho juttuu!!!
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

mut vakavasti, e tiiä mitä tekisin ilman noit tyttöjä, ne o jotain niiii tärkeet et varmaa kuolisin jos jollekulle niist kävis jotain tai jotain. varsinki tiiä, se o jotain oikeesti niin parast etten vois olla jos sua ei olis!!!! kyl mä tiiän etten oo ehkä ollut paras frendi lähiaikoin ja oli se koko juttu aapelin kaa minkä takii meiän ystävyys meinas todellaki kariutuu siihe paikkaa, mut ihanaa et uskot mua et en voinu tietää et sunki nimimerkki siel on ^^badgirl95^^ enkä ois tod. ikinä käyttäny sitä jos olisin tiennyt!!!


oon alkanu yhtäkkiä tykkäämään tosi oudost ja kokeellisest musast ja mun frendit vieroksuu ajatust ihan sikana, mut ollaan sen hyvii kavereit onneks et ne ei jätä mua vaik oonki alkanu kuuntelee DJ Tiestoo ja sellasta, kyl me ollaan silti frendei 4 eva (kuha e missää reiveis ala käymään xDxDxD)

tälleen kesän aikaan alkaa taas tekee iha sikan mieli päästä käymään fuerte venturasissa, vittu se paikka o jotain kauneint mitä voi olla, just eile puhuttii siit matkast tiian kaa, "micke: waht is this banana being from" xDxD ja ne biitsit ja ne bileet ja se suomi- ravintola oli jotain niin parasta, ei varmaa missään voi olla kauniimpaa ku siel, ne neon-valot ja radisson-sassin hotelli ja niinQ todellaki koko matka oli niiiiiiin irrottautumist siit perusolosta ja silleen ku kaikki oli nii erilaist, sillee et siel näki vaik minkä maalasii ja sillee!

*loMaMuIsToT* <3<3<3<3<3
Lopus on aika hotti boonus!
EINI


JOOHANI


VARPPIIKS KANZ?


KYL KYL, TÄÄ O 101% JUTTU, LUIN ILTASANOMISTAHEI, MÄ LUOTAN SUHUN!!!!

Hyvä että luotat, koska lopussa kiitos seisoo: TUOMAS O HOMO

Ollakko vai eikö tai jotain?!!!1Tiistai 13.12.2005 21:03

Mun "frendit" on ollut ihan sika huolissaan ku en oo pitänyt päivist pitkään aikaan, mut kaikki on ollut aika sika sekavaa näin päivin nii en oo vaa oikeesti niiQ kerenny, vaik olis kyl ollu sikamakeet kertoo kaikkee sellasii juttui mitä mul on käyny!!!1

Mä ja Pena (Lacostemaster xD) oltii shoppaa tos yks päivä ja kahvil, mä rakastan niiQ penaa aina ja se on sika kiva!!!1 (varsinki ku vertaa mun vanhaan poikkikseen, mattiin) Matti ei niiQ tiiä oikeesti mistään mitää, me tavattii TiXiNsHeLlIl (alashellil) ja ensi olin iha sika messis ku sil oli nii sulavat movet, jos tajuutte ;);););) Se käyttää aina sellast mageet Karhu-lippist ja sil on sika makee auto mis on kaks ovee ja liekkej sivuilla ja VITUMOISET BASSOT! Mut ei Matti niiQ tajunnut että se kruisaileminenkin on hauskaa vaan niin ja niin kauan, vaik Mattihan sen jutun kyl sit lopetti ku täytin 16v, kuulemma olin liian kypsä sille tai jotain, vittu mikä tyhmä?!?!!!?!?!?!?! Sen nykyinen tyttöystävä Maikki on viel ihan sika lutka, just sellanen 14v horo!!!!1 Ei mul hirveesti muut kerrottavaa täst lähiaioilt niiQ oo kyl, paitsi et mun mutsi on lehmä ja O.Cn Ryan on ihana!!!1 Ainiin joo ja:TUOMAS ON HOMO, WRYYYYYYYYYYYYYY?!

Vitsi kun aina olis jouluTiistai 15.11.2005 03:02

Tää joulu on ollut niiQ megamakee ja sain kaikilt raXuilt paljo lovee ja silleen, mut yX asia jäi puuttuu, nimittäin mun toivottavasti tulevan poikkiksen lahjat, vihaan sitä homoo ja nyt toivon vaan et se depaa tai jotain! Tää on ollut tähän mennessä tyyliin paras päivä koskaan, vaikken oo nähnytkään tätä kuin noin tunnin!


Ens jouluna aijon toivoa shetlanninponia, oisin saanut jo tänä vuonna, mut ne on kuulemma innimpiä ens vuonna SiX (seX :D:D:D:D) ostan mielummin ensvuonna tai silleen! Mun isi osti äitille porsshen, mut se heitti sen romuttamolle kun oli kuulemma väärän värinen, eli keltainen!!!!1 Vittu mua ärsyttää kun mun mutsil ja faijal o nii paljo rahaa ja sit saan vaan vittu joku 500e viikkorahaa, eihän se edes riitä 10:n longchampin laukkuun vittuHHH!!! Oikeesti elämä osaa joskus satuttaa NIIN paljon!
Tuomas, sä tiedät mikä olet, do not deny your heritage!

EntryMaanantai 31.10.2005 16:14

Tänään oli kamala päivä niiQ, elämä on perseest oikeesti kun kaikki mitä yritän menee niiQ ihan mönkään. Teen itsarin kun sain siskoltain litsarin!!!!1 Miks aina elämä kohtelee kaltoin *niisk* oon saleen ainoo täs maailmas kenellä on paha olla kun on niin paha olla ;_;!!!!1 Onneks tein tän laulun ja tää kuvastaa niiQ mun omii tuntemuksii ja sillee täst maailmast, toivottavasti voitte samaistua:


Life's a bitch:


Elämä on perseestä kun en saa syötäväks viilistä!
Yritän höylätä mun rannetta, koska elämä potkii vannetta!!!1
Miks ei unelmieni poika voi ees kattoo mua silmiin, liittyykö asia mun vastadiagnosoituun kihtiin?!

MIKS ET LOVEE MUA NIINKUIN MÄ AINA LOVEEN SUAAAA!??!?!!

MIKS ET LOVEE MUA NIINKUIN MÄ AINA LOVEEN SUAAAAAAA?!

LOVEE PLIIS SÄKIN MUAAAAAAA!!!


Tuomas on homo kans, kun se homoilee mun kans!
Miks et voi olla vähän vähemmän homo välillä, niin voisi olla jotain välillämme!
Luulin että tykkäät tytöist, mut tykkäätkin tyttöisist pojist!!!1
Välil tuntuu et oot homo ihan kiusallas, kun piiskaat mua hiiren piuhallas!
Irkkaajatkin on homoja, rumia poroja!!!1
__________________________________________________________________

Toivottavasti voitte samaistua lyriikoihin, en ensin meinannut laittaa niit tänne galtsuun ku ne on aika henkilökohtaiset niiQ tai silleen, kyl te tajuutte!!1 Puhun täs kuitenGI niiQ aika vahvasti mun tunteista joitain ihmisii kohtaan ja ne ei välttämättä tykkää siitä, mut hei, oon vapaa yksilö niinku ja kerron vaan tarinaa, kaikki ei ehkä tykkää siitä, mut kaikki ei kiinnosta mua! Mun tarkotus ei oo aiheuttaa kohinaa musiikkipiireissä, mut näin vahvat lyriksit tekee sitä joskus pakostakin!!!1
MAINITSINKO ETTÄ TUOMAS ON HOMO?!

Rakas päiväkirjaSunnuntai 30.10.2005 04:09

Rakas päiväkirja, tänään oli tosi aivovamma päivä!!1 Me oltiin malmin Muhametin kanssa polttamassa kivikirkkoja paloöljyllä eikä ne penteleen penteleet meinannut syttyä millään, no onneks meil oli messis kontulan Muhametti, steissin Muhametti, meltsin Muhametti ja Ontarion Terno (ristimänimi Muhametti) ja ne tajus että "Sytytataa meidat toistemme tuleen ja kirkko alkaa hulmuta" ja niin saimme aikaan syyskokon

Syyskokoissa voi vaikka polttaa lehtiä, huonekaluja, kissoja, TUOMAS:ia tai jotain muuta yhtä HOMO:a ( http://www.kalapaikka.net/r.asp?id=31537&iid=11554&l=s <- Älkääkä unohtako Suomen kalamiespiirin syyskokousta!!!!)

Opin tänään askartelemaan näppäimistölläni kun katoin satagigaa animee!!!!11!!!1!21!0700123123!!! Anime on oikeesti niiQ parast lääkettä täs maailmas, koska mun poikkiskin kattoo sitä?!!! Kattokaa mun askarteluj: ^_^
^_^;; (<- tota hävettäää!!!) *^_^* <<- toi taasen punastelee!? Ja silleen, on myös nää: -_- <- aika nyrpeitä heppuja


Mietin tänään pitäiskö vaihtaa nick johonki NiiQ graafisesti hienompaan, tyyliin:

^^|:|^^|J^o_K^u_V-i|T|u|N|t|E|i|N|i^L|o<R>t<T>o^^|:|^, mielipiteet voi jättää mun mutsille, koska sitäki kiinnostaa joittenkin tietskarinörttien mielipiteet, mun mutsi on sikkisaito, sitä kiinnostaa vaan tuoda joka yö kotiin eri mies ja alkoholi!


silleen, huomasin muuten tänään myös että isoja ja pieniä kirjaimia sekottaen saa ihan SiKaMaKeEn NäKöStÄ tEkStIä! AlAn TäStÄ LäHtIeN KiRjOtTaA kAiKeN tÄlLä TyYlIlLä, IhAn SaMa MiTä MuN äIkÄnMaIkKa sIItÄ dIgAa KoSkA eI mUn TaRvIi EeS OsAtA mItÄä ViTuN KiEliOpPiA, tUsKin 50cNt tAi UsHeRkAa oSaA vItTu!!!!!1!!!!1! KuN MuSt TuLeE rÄpIn UuSi KoVa TuLoKaS Ni vItTu kErRoN kAiKiLlE eTtÄ kOuLu On iHaN mUnAsTa EiKÄ aUKtOrItEeTtEjÄ tArViI eEs kUnNiOitTaA, AukToRiTeEtIt On SiIs IhMiSiÄ jOtKa LuUlEe OmIsTaVaNsA KoKo MaAiLmAn, TUSKIN HOMO:t, RäP On PeLaStAnUt MuT tEIjÄn KyNsIsT vItUn VaMmAsEt "JoHtOhAhMoT!!!!!!1"
HOMO TUOMAS ON HOMO!

Fägis?!?!?!?!!!!?!1211'!!!!Lauantai 29.10.2005 17:19

Vittu kaikki on fägiksii! Tänää yks muija oli mulle sillee "SaanX maistaa sun vanukast?" KELATKAA MIKÄ LEHMÄ!!!!1 Sit söin vanukkaani ite ja heitin tyhjäksi nuoltun kipon sen tuhkaluukkuun ja potkasin feissiin, VIDUAITOO!!!!!1


Olin kans aika messis kaikis tyylii arje jutuis et oon niiQ kalastanu ja sillee, sit mun mutsi ja faija oli mulle sillee "OOTKO VÄHÄN LAISKA?" KELATKAA MITÄ VAMMASII, mun porukat ei oikeesti tajuu mistään mitään mut ne yrittää olla ViTuN mAkEiTa!!!1 AIVOVaMMAA sanonmä!


Pena pyys mua treffeille, ajattelin mennä, vaik sen lacostet on NIIN viimme vuosituhannelta... EiX pojat oikeesti tajuu että kengät tekee miehen ja vaatteet on mun aatteet?! INFOPLÄJÄYS SIVUN ALAOSASSA!

Paaaaaljon alaspäin!jatkuuei viellä

jatkuu

Tämä ei ole lähelläkään!


Silmäsi harhailevat jo oikeaan osoitteeseen!

Älä lopeta nyt hani!HYVÄHYVÄ!LÄHELLÄ!
OISKIPOISKI!

POLTTAA POLTTAA!FOLLOW THE WHITE RABBIT NEO!MULTIHUIPENTUMAN HETKET OVAT KÄSILLÄ!
TUOMAS ON HOMO

Vittu!Torstai 27.10.2005 03:14

Ootko vähän daiju tai jotain?! Varmaan oon viel kerennyt tekeen mitään raportoitavaa, koska kello on vast 0:12, noi 45min näitten kahden entryn välillä oli ehkä elämäni parasta aikaa, mutten enää muista mitä silloin tapahtu, oikeesti en vaan haluu kertoo teille koska ykskään mun OIKEISTA ystävistä ei lue mitään päiväkirjoja vaan kaikkii tzingtzangtzongsarjakuvii (Paitsi Laura joka on ihan sikaihQraksu ja niiQ creme de la crem niiQ ja sillee, muistinko sanoa Q?)

Oon tosi vihanen Stussylle koska se sano mua meses homoks ja et oisin muka varastanut sen käytettyjä runkkukleenexejä, vaikka oikeesti ne oli TIPAHTANUT mun taskuun, kelatkaa mikä DAIJU!

VanukasTorstai 27.10.2005 02:15

Vanukas on hyvää, syön vanukasta, pulla on myös hyvää, mutten syö pullaa, lisää vanukasta KAIKILLE! Syökää mun pullaa ja mun hanuvanukasta kans!
« Uudemmat - Vanhemmat »