IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Fägis?!?!?!?!!!!?!1211'!!!!Lauantai 29.10.2005 17:19

Vittu kaikki on fägiksii! Tänää yks muija oli mulle sillee "SaanX maistaa sun vanukast?" KELATKAA MIKÄ LEHMÄ!!!!1 Sit söin vanukkaani ite ja heitin tyhjäksi nuoltun kipon sen tuhkaluukkuun ja potkasin feissiin, VIDUAITOO!!!!!1


Olin kans aika messis kaikis tyylii arje jutuis et oon niiQ kalastanu ja sillee, sit mun mutsi ja faija oli mulle sillee "OOTKO VÄHÄN LAISKA?" KELATKAA MITÄ VAMMASII, mun porukat ei oikeesti tajuu mistään mitään mut ne yrittää olla ViTuN mAkEiTa!!!1 AIVOVaMMAA sanonmä!


Pena pyys mua treffeille, ajattelin mennä, vaik sen lacostet on NIIN viimme vuosituhannelta... EiX pojat oikeesti tajuu että kengät tekee miehen ja vaatteet on mun aatteet?! INFOPLÄJÄYS SIVUN ALAOSASSA!

Paaaaaljon alaspäin!jatkuuei viellä

jatkuu

Tämä ei ole lähelläkään!


Silmäsi harhailevat jo oikeaan osoitteeseen!

Älä lopeta nyt hani!HYVÄHYVÄ!LÄHELLÄ!
OISKIPOISKI!

POLTTAA POLTTAA!FOLLOW THE WHITE RABBIT NEO!MULTIHUIPENTUMAN HETKET OVAT KÄSILLÄ!
TUOMAS ON HOMO

Vittu!Torstai 27.10.2005 03:14

Ootko vähän daiju tai jotain?! Varmaan oon viel kerennyt tekeen mitään raportoitavaa, koska kello on vast 0:12, noi 45min näitten kahden entryn välillä oli ehkä elämäni parasta aikaa, mutten enää muista mitä silloin tapahtu, oikeesti en vaan haluu kertoo teille koska ykskään mun OIKEISTA ystävistä ei lue mitään päiväkirjoja vaan kaikkii tzingtzangtzongsarjakuvii (Paitsi Laura joka on ihan sikaihQraksu ja niiQ creme de la crem niiQ ja sillee, muistinko sanoa Q?)

Oon tosi vihanen Stussylle koska se sano mua meses homoks ja et oisin muka varastanut sen käytettyjä runkkukleenexejä, vaikka oikeesti ne oli TIPAHTANUT mun taskuun, kelatkaa mikä DAIJU!

VanukasTorstai 27.10.2005 02:15

Vanukas on hyvää, syön vanukasta, pulla on myös hyvää, mutten syö pullaa, lisää vanukasta KAIKILLE! Syökää mun pullaa ja mun hanuvanukasta kans!
- Vanhemmat »