IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 00:42

wawe wawe.

[Ei aihetta]Torstai 25.10.2007 20:54

http://youtube.com/watch?v=oTWv63RyLP8

PINGU GOES FISHING!!!!!!!!!!! <sydän><sydän><sydän><sydän><sydän><sydän>

NUUT NUUT! :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 22:48

Ihminen on ainoa eläin, joka valmistaa itse häkkinsä.

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 04:47

ja sä oot todella kaunis, ja sä oot enemmän
ja sä oot todella kaunis, minun oma enkeli

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 04:46

sä olet enkelini taivaan, lauloin susta koulussa
olet ruusu rakkauden, kauneus sinuun takertuu

jos kauneutesi olisi lause, emme puhuisi mitään
olet soinnut duurissa, taivas maan pinnalla

luulin löytäneeni täydellisyyden, löysinkin enemmän
olet lämpö rakkauden, ilma jota hengitän

kun sä hymyilet sun hymysi, unohduttaa kylmän
olet kauneus tämän maan, pelastus on sinussa

Horoskooppis :DPerjantai 19.10.2007 19:07

OINAS
Oinaat ovat itsekkäitä vittupäitä, jotka suuttuvat joka asiasta, eivätkä ymmärrä huumoria mikäli se kohdistuu heihin tai johonkin heidän puutteisiinsa. Oinaat luulevat olevansa helvetin hauskaa ja mukavaa seuraa, mutta todellisuudessa kukaan ei pidä heistä. Rakkaudessa oinaat ovat parhaimmillaan, mikäli seurustelevat itsensä kanssa. Yhteiselosta kenenkään kanssa ei tule mitään, sillä oinas ei yksinkertaisesti pysty ymmärtämään, että maailmassa on muitakin ihmisiä kuin he.
MOTTO: "Sanoks joku jotai?"
TYÖPAIKKA: Useimmiten se vihatuin kersantti
AUTO: Joku nopea, virtaviivainen ja sisältä pieni

HÄRKÄ
Härkä inhoaa kylmää ja kuumaa ja yksinoloa ja seuraa ja kovia ääniä ja liikaa hiljaisuutta... Härät ovat todella heikkoja ihmisiä sisältään ja valittavat joka asiasta. He kuvittelevat olevansa vahvoja ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat varsinaisia jeesmiehiä ja -naisia. Härälle ei koskaan käy mikään. Härät nukkuvat paljon.
MOTTO: "Emmää..."
TYÖPAIKKA: aina kun menet asioimaan jonnekin, jossa pitäisi saada joku hoitamaan asiasi jämptisti, esiin piipertää koko työpaikan ainoa härkä, joka sanoo "kyllä" aina kun sinäkin sanot ja "ei" aina kun sinäkin sanot.
AUTO: iso ja vähäkuluttava

KAKSONEN
Kaksonen on niin vauhdikas, ettei kukaan kerkeä edes muodostamaan mielipidettään tästä rasittavasta vieteri-ihmisestä. Mikäli täpötäydessä juhlasalissa kuulet sen vittumaisimman ja kovaäänisimmän nauruäänen, siellä on kaksonen. Yleensä hän on kertomassa jotain itsestään eikä edes huomaa, että kukaan muu ei naura. Mikäli haluat seurustella kaksosen kanssa, muista laittaa hänet sähköaitaukseen lähtiessäsi kotoa, sillä palatessasi et löydä häntä mistään.
MOTTO: "Ai minä?"
TYÖPAIKKA: Mahdollisimman meluisa paikka, esim. baari.
AUTO: Mikä tahansa, jos siellä on cd-soitin

RAPU
Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta tietokoneestaan ja juoksuttavat mieluusti muita. Rakkaudesta ravun kanssa ei tule mitään, hän elää vain itsensä kanssa, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa seurallinen ja sosiaalinen. Rapu haluaa kolmetoista lasta, seitsemän koiraa, viisi kissaa, marsun, kanin ja perunamaan, eikä edes hoida niitä. Usein tämä jää puolison harteille. Ravut ovat yleensä niitä, joista tulee vanhana erakoita ja he tulevat ihmettelemään lopun elämäänsä, kuinka ovat tähän joutuneet.
MOTTO: "Kukaan ei pidä minusta!"
TYÖPAIKKA: Mikä tahansa, sillä ravut ovat ikävä kyllä usein hyvin varakkaita, vaikka tekisivät mitä
AUTO: Iso perheauto, jonka on itse ostanut, mutta suree asiaa koska haluaisi Ferrarin

LEIJONA
Usein kun leijona tulee huoneeseen, moni ajattelee - "voi vittu..!" Leijonat ovat kaikki itserakkaita, leuhkia ja kuvittelevat tietävänsä kaikesta kaiken. Leijonat osaavat mielestään maalata, piirtää, kirjoittaa ja näytellä, vaikka ovat vain surkuhupaisia yritellessään jäljitellä suuria mestareita. Mikäli joku leijona lukee tämän, hän nauraa suureen ääneen ja lähettää tämän kaikille ystävilleen hyvänä vitsinä ymmärtämättä, että se on totta.
MOTTO: "Olen jo pyrkinyt teatterikorkeakouluun, mutta he eivät ilmeisesti ole vielä käsitelleet hakemustani. Ovat niin häkellyksissä esitelmästäni, että haluavat käsitellä sen viimeiseksi ja tehdä sitten rauhassa päätöksen, olenhan niin taitava vaikka itse sanonkinminullaonuseitatuttujanäyttelijäpuolellajaolen jne jne"
TYÖPAIKKA: Joku, jossa saa olla koko ajan esillä, esim. idols-koelaulut.
AUTO: Kallis ja näyttävä Mersu

NEITSYT
Neitsyet ovat raivostuttavan siistejä ja pilkunnussijoita. Kukaan ei kestä heitä kahta minuuttia kauempaa. Usein armeijassa tai vastaavissa paikoissa neitsyitä ammutaan ja uhrataan *******lle. Silloin moni henkilö on helpottunut ja he saavat taas jättää märän pyyhkeensä sängyn päälle. Neitsyet eivät tule toimeen kenenkään kanssa, eivät edes toisien neitsyiden, sillä aina jokaisessa ihmisessä on parannettavaa ja he ovat epähygieenisiä.
MOTTO: "Pesiköhän tarjoilija kätensä käydessään vessassa?"
TYÖPAIKKA: Automekaanikko
AUTO: Citroën

VAAKA
Vaa'at kuvittelevat olevansa kauniita ja komeita, vaikka näyttävätkin ihan homoilta ja huorilta. Vaa'at saavat usein huomiota minne tahansa menevätkin, mutta se johtuu siitä, että heillä roikkuu vessapaperia kengässä tai heidän suupielissään on suklaata. Vaaka tuijottaa koko ajan peiliin ja rakastaa itseään. Se hyvä puoli heissä on, että itserakkaus ei näy ulospäin. Ainoastaan se on raivostuttavaa, että he yrittävät koko ajan saada jotakuta rakastumaan häneen itseensä. Luoja auttakoon häntä, joka rakastuu vaakaan!
MOTTO: "Kato eiksooki hieno?"
TYÖPAIKKA: edustustehtävät
AUTO: Söpö, punainen Renault

SKORPIONI
Skorpionit puhuvat jatkuvasti puhekumppaninsa päälle, ovat käytökseltään hyökkääviä ja kiroilevat jatkuvalla syötöllä. Skorpionit pettävät kumppaneitaan, kusettavat pomoaan, kavaltavat rahaa jokaiselta, jonka tuntevat ja potkivat naapurinsa koiria ja lapsia. On siis helppo arvata, ovat skorpionit rakastettavia?
MOTTO: "Haista vittu!"
TYÖPAIKKA: joku, jossa on tarpeeksi hölmö pomo
AUTO: vaarallinen

JOUSIMIES
Jousimiehestä et saa itsellesi ainakaan kumppania, ellei sinulla ole tarpeeksi hyvät lenkkarit. Jousimies juoksee koko ajan, pakoon ongelmiaankin. He yleensä jättävät asiat muiden hoidettavaksi ja lähtevät itse pois. Jousimiehet ovat piikitteleviä ihmisiä. He ajautuvat yleensä joka paikkaan, niin hyvään työpaikkaan kuin seurustelusuhteeseen tekemättä itse mitään, sillä ovat varsinaisia hannuhanhia. Tästä syystä moni vihaa heitä.
MOTTO: "Kato mitä voitin arpajaisista"
TYÖPAIKKA: riippuu tuurista
AUTO: riippuu arpajaispalkinnosta

KAURIS
Kauriita ei kukaan vihaa, sillä he tekevät töitä koko ajan yksinään pommisuojassa kaukana häiriöstä. Ainoastaan heidän puolisonsa ovat jatkuvasti katkeria ja vihaisia. Kauris ei edes huomaa. Hän ei yleensä huomaa edes sitä, että puoli kotia, lapset ja puoliso ovat lähteneet, ennen kuin on aika maksaa yhteisiä laskuja. Silloin kauris kyllä huomaa.
MOTTO: "Lasketaanpas tarkalleen se 10%:n tippi"
TYÖPAIKKA: oma perustama firma
AUTO: Jaguar, tarpeeksi tyylikäs, mutta ei liian kallis

VESIMIES
Vesimies on vitun idiootti. Hän ei yleensä tajua mistään mitään ja kävelee kaikkien perässä. Hän kävelisi vaikka sillalta alas, jos joku kehottaisi. Vesimies kuvittelee olevansa Einstein, mutta epäonnistuu kaikessa pahasti. Yleensä he saavat pelkkää tuhoa aikaan ja sitten tulee joku muu ja korjaa jäljet (yleensä kauris).
MOTTO: "En mä huomannut"
TYÖPAIKKA: puolison valitsema
AUTO: ei ole

KALAT
Kalat ovat yleensä rapajuoppoja, narkkareita ja työttömiä. He esittävät loppuun asti pirteää ja sosiaalista, vaikka mieli on hautonut itsemurhaa jo viimeiset kolmetoista vuotta. Kaloista valitettavasti pidetään, sillä he keksivät aina tekemistä. Usein he keksivät tekemistä, vaikka kukaan ei ole enää edes paikalla. Kalat ymmärtävät vasta kolmen tunnin päästä, että juhlat ovat ohi. Siksi he ajautuvat masennuksissaan juomaan, koska he missasivat hyvät jatkot.
MOTTO: "Meille pääsee!"
TYÖPAIKKA: kiitä onneasi jos on
AUTO: moottoripyörä

MOIKS!Perjantai 12.10.2007 00:29

en ole aikoihin taas tilitelly tänne mitään ja nyt iski sen sortin ahdistus että ahditusjuttuja en tänne vielä ookkaan kai kirjotellu niin nyt kirjotan sitten kaiken ahdistuksen pohjalta mitä tässä on piiiiitkän aikavälin aikana ollu!!! no enpä taida. galleria kaatuis jos alkaisin jotain niin massiivista tekeen... tulkaa auttaan mua! tai noita kissoja... ne vainoo mua! seuraa koko ajan!! :D istun tässä koneella. molemmat änkeetunkeepunkee mun syliin väkisin ja sit ne tiputtaa vuoronperään toisensa lattialle selälleen ja sit se toinen kampee sieltä lattialta ylös takas ja tönää toisen lattialle... sit kun mua rupee ahdistaan se touhu niin juoksen vessaan. tai keittiöön, tai sängylle, ihan sama minne niin vaikka molemmat ois jostain oudosta syystä ihan sikiunessa olevinaan niin ne saa salamana mut kiinni! pitää lukita itteni vessaan tai lähtee ulos jos haluan hajurakoo! :S hulluja katteja.... mutta ihania!!! bests cats forever<3 nyt niillä kai on ollu joku riita kun toinen nukkuu sängyllä ja toinen mun tuolilla =)
huomenna peeeeeeeeerjantai!!! jeij! ja suski vitun alkkis oot torstaina ja keskiviikkona ennemmin baarissa kun perjantaina! herääs tyttö!! (viet mut huonoille teille!) :D Joo ja hei SYYSLOMA! aivan hyyber siistiä. EI KOULUA. AH. LOMAAAAAA<3 toivottavasti mulla kerkee olla hauskaa ja kivaa vielä kaiken lisäks... :) hei oli kiva nähä ulla sua tänään! 5 minuuttia! on sekin jotain heij... muuten olisin jatkanu masennusviikkoa yksin vielä tänkin päivän. ei kun...kävinhän mä mummulla toissapäivänä! niin ja mian kaa lenkillä! ah se oli jotain parasta<3 kiitti mia(veikket tätä koskaan kai tuu lukeenkaan....:))<3
mitäpäs muuta... teen kai ussan esitelmän wiccalaisuudesta!

"Yksinkertaisesti ilmaistuna kyseessä on uuspakanallinen luonnonuskonto, jossa luonto nähdään jumaluuden ilmentymänä. Pidämme luontoa pyhänä, kunnioitamme kaikkea elävää, ja pyrimme elämään sopusoinnussa luonnon ja sen kiertokulkujen kanssa."

jeeee...siitä tulee hieno ...ei muuten esitelmä vaan portfolio tms. =) ja ja ja...kohta pitäis mennä suihkuun. ja tupakille. tää rupee oleen jo hyvä aika...kaikki pelottavat naapurinpapat on jo kohta nukkumassa niin mä uskallan lähteä liikkeelle. täällä kukaan ei kattele salkkareita. rehdyin meinaan kerran käymään 19.30-20.00 välisenö aikan pihassa niin kyllä oli hälinää! huh! sitä virhettä en siis enää tee :P. Eilen siivosin. ah, kiitos sadulle! =D patisti mut hommiin;) mä en tainnu olla hyvö patistaja kun et saanu ite kaikkee siivottua omassakotonas mitä piti.... ;( mut ei se mitään. mua ei ainakaan haittaa sotkusuus. eikä misuja. eikä täällä oon pitkään aikaan käyny oikein muitakaan....niin mitä sitä turhaan siivoileen :P niin paitsi taina ja jouko käy! syömässä prkl mun ruuat. SAAKELI SENTÄÄN =D aaaaamm tuleepas kiva mieli kun kirjottaa vaan paskaa paskaaa!!!MMM!! huomenna filosofiaaa :) mmmhh<3 ja enkkus :S ainiin läksyt. no teen kohta. ehkä..pian..... kuka olis paras mulle tueks? kuka uskaltais tulla johonkin mun tueks ja turvaks avuks ja ystäväks johonkin mikä pelottaa ja jänskättää mua?? tarviin jonkun hyvän ihanan ihmisen apua :(.??????
Joo ja muuten jemmariiii ei välttämättä pääsekään mun pariks... :( vaikka kuulemma kovasti haluais tulla! hieno kokemus! mutta se selvittää viä.... muutama viikko niin alkaa jo harjotukset VANHOJENTANSSEIHIN.....(!!!) joten..pitää ehkä ruveta taas metsästään. toivotaan parasta...eiksje?
mut hei tässä on ihan tarpeeks tälle erää, se ommoro!!! <3<3<3<3<3<3<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 20:16

mistä alottaa, pitkä tarina takana
vielki pelottaa, tuunko erottaan todellist ja unta toisistaan...

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 20:10

niinhän se menee välil aivan ku itsestään,
ettei välttämättä ole sittenkää itsensä,
haluis olla jotain mitä toivotaan,
mutta eihä muhu tunnetusti toimi paras hoitokaan

mummeli kävi kylässä :DTiistai 25.09.2007 23:01

hapankorppua,voileipäkeksejä,kinkkua,lisää kinkkua leivälle, kissanruokaa, irtokarkkeja, rainbown suklaavohveleita, suklaakonvehteja, omenoita, mandariineja, limpparia, donitseja.......