IRC-Galleria

haamis_rok

haamis_rok

Han-na Ma-ri-a.

Bändimusakyselyhommeli.Torstai 23.08.2007 02:45

1. Minkä bändin/artistin levyjä sinulla on eniten?
- Apulannan

2. Mikä on viimeinen biisi, jonka kuuntelit?
- Donkkareiden Ruoski minua.

3. Mikä levy cd-soittimessasi soi nyt?
- Ei mikään. Päässä soi Luomakunnan Tyynyyn.

4. Mikä on viimeinen näkemäsi keikka?
- Loskastock Ulvilan Peltitalolla, viimenen esiintyjä oli The Knob, jonka näin myös edeltävänä iltana Tullipubissa vahingossa. Bänditapahtumassa esiintyi myös mm. Snakebite, Estaog ja Trust Moment.

5. Paras näkemäsi keikka?
- The Ark Tavastialla 19.4.2007, The Flaming Lips Ruisrock 2007, The Hives Ruisrock 2007

6. Huonoin näkemäsi keikka?
- Play Girls Magazine! Jako ennen keikkaa yleisöl jotain lappuja, joissa kerrottiin mikä bändi soittaa, biisilista ja mistä ne biisit kertoo! MITÄ VITTUA! :E Ainoo hyvä asia siinä bändissä oli se viulisti, mutta sekin oli vähän niin ja näin että onko toikin nyt joku vitsi. Ja ne naiset oli sitäpaitsi rumia!!!!!!!

7. Paras festari?
- Näillä kokemuksilla Karmarock, koska se on tosi pieni ja siel on iha kiva hengat vaiks onki paskoi bändei. No, oon ollu vaa Jatseil ja Tammerfesteil tollai niiku ja Ruississa ja Provinssis ja täytyy kyl sanoo et järjestelyiltään se Provinssi oli kyl iha vitusti parempi ku ruissi. Ruissi on niin hanurista! Mut parhaat bändit siel kyl oli tänä vuon!<3

8. Mitä keikkaa odotat eniten?
- Spice Girlssin keikkaa! Pitää vaa päättää et meneeks Kölniin vai Lontooseen ja saaha jostakin sairasta kautta ne liput.

9. Mikä on viimeisin levyhankintasi?
- Arctic Monkeyssin Your Favorite Nightmaren ostin, mut hakkiutin itselleni Arkin We are tha Arkin.

10. Suosikkibändipaitasi?
- The Knob varmaa ku sain puol ilmaseks. Mut ite modaama Spice Girls slipoveri on kyl varmaa suosikki. Mut en käytä kyl bändipaitoi kauheesti.

11. Jos saisit, kenen bändin/muusikon kanssa viettäisit päivän?
- Päiväni Spice Girlssinä vois olla! <3

12. Kenen muusikon tai bändin toivoisit tekevän comebackin?
- Cliché! Ku pöllin tän katilta ja sillä oli tää vastaus niin pidän sen, puhuttiin täst Katin ja 2mPaulan kaa voitsilla! Oon nähny sellasen puolikkaan Clisheen ku Teknikolorikokoonpano alotteli niin ne soitti Clisheen biisejä. Mut SIIS Olisko siitii! :D:D
Mut mun haaveeni toteutui jo, ku Spaissarit tuli!

13. Minkä bändin olet aina halunnut nähdä, mutta et ole saanut mahdollisuutta?
- Arctic Monkeys

14. Nimeä neljä hyvää albumia:
- Arctic Monkeys - Arctic Monkeys
- Spice Gils - Spice
- The Hives - Your New Favorite Band
- Apulanta - Aivan kuin kaikki muutkin

15. Kuinka monta musiikkiaiheista DVD- tai VHS-tallenetta omistat?
- Spice Girls -konsertin oon nauhottanu telkkarista vuonna 98! Ja sitten mullan Backstreet Boyssin musavideoT (paitsi siltä uudelta levyltä) ja haastatteluja nauhalla. (lisäks mul on BSB-kansio täynnä lehtileikkeitä, ja iha vitusti Spice Girls-kuvia, tosin Spaissareista innostuon vasta muutaman vuoden sisällä näin niiku totaalisesti. Mut ne ei liity tähän)
+ 2 virallista DVD:tä: Apulannan Kesäaine ja Greendayn musavideot, jonka sain Juhalta joululahjaks<3

16. Kuinka monella keikalla olet yhteensä ollut?
- :D:D:D:D:D:D HUH HUH!
Bändejä oon nähny yhteensä sellaset pyöreesti 80. Eli jos alkaa laskee monta kertaa on nähny jonku bändi ja jne ni siin menee ikuisuus, eli oon ollu jollai ainaki 200 keikal, jos ottaa huomioon et samas esiintyy yleensä pari ja oon enimmillään nähny saman bändin ehkä joku 6 kertaa.

17. Minkä bändin/artistin keikoilla olet eniten käynyt?
- PMMP ja TikTak on varmaan aika tasaisesti kärjes. Pmmp kyl varmaan johtaa, mut Apulanta ottaa kyl aika hyvin kii pia. Ulkomaalaisista The Ark.
Mut jos pikkubändeist puhutaan niin oon kyl käyny useimmiten jonku Serpicon keikal. Lähiaikoina on tullu myös tiuhaan nähtyy Snakebitea lavalla.

18. Mikä on suosikkikappaleesi?
- Ekaan mieleen tulevaan pitää aina tarttua eli Arctic Monkeyssin I Bet You Look Good On The Dance Floor. Tosin suosikkikappaleita on ihan kipeesti. Oikeestaan jokaselta levyltä löytyy erikseen lemppari, ja niitä on tosi vaikee pistää järjestykseen. Esimerkiks Apulannan uusimmalta levyltä löytyy biisi nimeltä Kaivo, joka on jollain tapaa suosikki siltä levyltä, muttei sitä voi millään pistää paremmuus järjestykseen esimerkiksi jonkun Flaming Lipsin Yoshimi Battles Pink Robbotsin kans, koska niillä ei oo mitään tekemistä toistensa kanssa! :D

19. Mikä on edellinen "musiikillinen kautesi" ennen kuin viisastuit?
- Ennen kuin viisastuin? Mulla on aikalailla musiikin kuuntelu kausittaista. Esimerkiksi silloin kun kesä alkaa tehdä tuloaan pistän kuunteluun Tehosekoittimen ja Oikosulun. Tuossa Lukion puolessa välissä kuuntelin aika paljon InFlamesia ja sen tyyppistä musiikkia, sitä ehkä pidän sellaisena kummallisena kautena ennen viisastumistani. Mutta kyllä vieläkin pidän jollakin asteella sellaisesta musiikista, vaikkakaan en niin suurissa määrin sitä enää kuuntele. Toisena tulee mieleen myös se, että siinä seikan alussa mulla oli joku räppivaihe, mutta se meni nopeesti ohi, paitsi että isot housut jäi vielä pariks vuodeks.

20. Mikä on "salainen musiikillinen perversiosi", josta harvoin kehtaat myöntää pitäväsi?
- INDX! mut, siit musiikist ja kahdest jätkäst siin en oo ikinä tykänny, mut ARI PURO ON KAIKIN PUOLIN HOT!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.