IRC-Galleria

hajamielinen

hajamielinen

<3<3<3<3<3<3

Älä pelkää itkeä.Maanantai 16.07.2007 03:16

Jos sulla on paha olla, mikset itke?
Onko sillä väliä nääkeekö muut?
Kerro heille syy tai ole kertomatta. Kuten sinä haluat.
Miksi ihmiset eivät päästä tunteitaan ulos sillonkun olisi tarve?
Vaikka olisit porukassa mistä et tuntisi ketään voithan silti nauraa, miksi et siis itkisi?
Itkeminen on helppoa.

Kun alat itkemään, silmäsi kostuvat alahuulii alkaa väpättämään ja alat niiskuttaa. sitten kyyneleet alkavat valua pitkin poskia ja niiskutus kovenee. Räkää kerääntyy nenään ja päätä saattaa alkaa särkemään. Mutta särky ei kestä itkemisen jälkeen kauvaa.

Jokaisella on varmaan elämässä tapahtunut jotakin kamalaa jonka takia itketään.
Tuleeko itkeminen itsestään vai päättääkö ihminen milloin itkee?

Se ei tee ihmisestä sen huonompaa tai luuserimpaa jos itkee. Jokainen itkee elämässään. Vaikka ei välttämättä muiden edessä. Vaan omassa rauhassa. Missä kukaan muu ei kuule tai näe tilannetta.

Itkeminen tekee välillä todella hyvää. Se helpottaa mieltä. Kun ihmisiä alkaa "vituttamaan" oikein kunnolla. He purkavat sen esim urheilemalla, raivoamalla, taikka itkemällä. Onhan toki vaihtoehtoja enemmänkin. Kukin tekee niinkuin haluaa.

Parasta tietenkin on se jos todella läheinen/rakas ihminen on lähellä ja lohduttaa. Se tuo turvallisuuden tunteen. Lohdutus on ihmisen hyvä merkki.
Jos läheisesi/rakkaasi kääntää selän kun sinun on huono olla, se on merkki siitä että häntä ei jaksa kiinnostaa murheesi. Silloin sinulle tulee toinen murhe, "miksi hän kohtelee minua noin?"
Itkeminen on helpompi saada rauhotettua kun joku on lähelläsi. Paijaa, pussailee pääätäsi ja sanoo hiljaa "kaikki on hyvin" tai "älä itke kaikki järjestyy"
Silloin sydämmesi alkaa kuunnella noita sanoja ja sinä tajuat että kaikki järjestyy tai että se oli vain paras ratkaisu.

Läheisen kuolema tuottaa usein surua. Kun kuulet jonkun läheisesi sairastuvan vakavaan tautiin sekin tuottaa surua. Melkein mitkä tahansa asiat voivat tuottaa surua. Ja sen myötä myös itkua.

Pettymys voi olla myös itkun aihe. Läheisesi on luvannut sinulle jotakin. Hän pettää lupauksensa ja sinä "sorrut" itkemään.

Myös ilosta voit itkeä. Sitä tapahtuu ihmiskunnassa usein. Joku naurattaa sinua niin että alat itkemään. Taikka sinä saat tai läheisesi saa lapsen, joku mene naimisiin tai joku voitti kisoissa. Ne saa ihmisiä itkemään ONNESTA.

Itkeminen ei ole noloa, päin vastoin. Toiset ymmärtävät silloin sinun välittävän ja että sinulla on tunteet paikallaan.

Pelkkä säikähdys saattaa saada itkemään. Tai vainoharhaisuus, mustasukkaisuus sekä mielikuvitus voivat olla kamalia asioita joillekkin. silloin purkaa tunteitaan itkien.

Jos tulet petetyksi tai jätetyksi. Tunteesi nousevat pintaan ja alat ajattelemaa, "Miksi?" "Miksi hän teki tämän juuri minulle?" "Miksi juuri hänen kanssaan?" "Olisi ollut edes se toinen!" "Miksi minulle käy aina näin?" "Hän väitti vielä eilen että rakastaa..." "Häneen ei olisi pitänyt lkuottaa..." Nuo ajattelut saavat ihmisiä itkemään. Ajatus on aina miksi juuri minulle käy näin.
Silloin myös pettäjä/jättäjä voi miettiä "Miksi tein niin?" "Enkö rakasta häntä enään?"
Silloin molemmat pettäjä/jättäjä että myös jätetty/petetty voivat tuntea surua joka johtaa itkemiseen useissa tilanteissa.

Jos sinua sattuu. itketkö?
Se on aika yleistä. Jos tapaturma on isokin silloin saatat itkeä. Mutta jos saat pienen viillon paperin reunasta. Se kyllä sattuu mutta ei niin plajon että pitäisi itkeä.

Kukaan ei kiellä missä ei saisi itkeä. Ihmiset kyllä ymmärtävät. Joten itke jos siltä tuntuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.