IRC-Galleria

pitkästä aikaa...Tiistai 20.12.2005 21:29

hengissä selvittiin reissusta... hienosti tämäkin matka alkoi. koneen piti lähteä aamulla kello 7.10 ja me tietenkin oltiin lähtöselvityksessä 5.10... virkailija ystävällisesti ilmoitti, että kone lähtee noin tunnin myöhässä. aivan mahtavaa. no kyllähän me saatiin kuin saatiinkin yli 3 tuntia kulumaan kansainvälisellä puolella tax free-myymälöitä kierrellessä.

ajoissa oltiin myös lähtöportilla 26A. puolen tunnin jonotuksen jälkeen ystävällisesti kuulutettiin, että kone lähteekin portilta 11A... ja sitten juostiinkin tuhatta ja sataa toiselle puolelle helsinki-vantaan kenttää! vihdoinkin koneessa ja kaikki hyvin. 65 minuutin myöhästystä ja tajutonta lentopelkoa lukuunottamatta. lentopelkoa ei lievittänyt yhtään tieto nuoresta naiskapteenista! hyvin se kuitenkin meidät perille lensi...

lentoaika las palmasiin noin 6 tuntia. sekin piti paikkansa vain osittain! las palmasin kenttä oli erittäin ruuhkautunut ja saimmekin odotella 45 minuuttia laskeutumislupaa syöksykierteessä! tämäkään ei kummemin lentopelkoa lievitä. tulihan siinä ajassa muutaman kerran kierrettyä gran canaria. pari kertaa taisi vilahtaa myös teneriffa ja teide. vihdoin päästiin laskeutumaan ja istahtamaan bussiin matkalaukkujen kera, ongelmitta!

finnmatkojen opas toivotti kaikki tervetulleiksi ja kertoi aikaa kuluvan ensimmäiseen hotelliin noin 40 minuuttia ja viimeiseen hotelliin noin 2 tuntia. väkeä pudotettaisiin noin kymmeneen hotelliin. meidän hotelli tietenkin viimeisenä! tästä voittekin jo päätellä, että matka ei paremmin voisi alkaa!

kyllähän siinä viikon aikana tuli nähtyä ja tehtyä monenlaista. vuokrattiin auto ja kierrettiin saari. mahtavat maisemat. töitä ja asuntokin löytyi helposti. muutto gran canarialle onkin edessä vuoden sisään.

kotimatka sujuikin jo mukavammin. mutta se lentopelko...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.