IRC-Galleria

voi helvetti sanon mä!Lauantai 17.05.2008 00:21

Juuh oltiin päivystykses jonos kaks ja puol tuntii ku toi Leevi o nyt ollu niin rankas oksennus ja vesiripulis koht 5pvää. ei se saatanan lääkäri edes tutkinu Leevii. sano vaa ettei kuivumisen merkkejä ja pyysivät meiän ottaa neuvolaa yhteyttä että saataisiin lähete laktoosi-intorelanssi ja keliakia allergia testeihin. vaikka Leevillä ei oo ikinä ollu mitää vaivaa ku o maitoo juonu, argh!!!
vittu oltii Hannun kans sillee et huhhuh! et laps o kipee ja aikas heikos olotilas niin ei ees viittiny tutkii vaa rupes keksii muuta syytä ettei vaa tarvis ruveta hoitaa lasta! perkele! kyllä niinku pistää ihmetyttää että millä edellytyksil noi kaupungin sairaalan ns.lääkärit o saanu paperisa käteen. siitä että osaa kirjoittaa huono suomi vai miten?
ei se edes noteerannut siihen kun Leevi ei oo nestettä oikein juonut, vaikka kuivumisen riski on olemassa koko ajan! päivällä ainakin päijät neuvos sairaanhoitaja oli jo puhelimitse sitä mieltä että Leeville pitäisi saada jo hoitoa, ku ei oo syönnyt mitäää ja nestettä mitä o juonu niin tulee joko suun kautta ulos tai perä kautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.