IRC-Galleria

hatsigemmi96

hatsigemmi96

jos sul on lyhyehköt hiukset ni ota yhteyttä, mun penis on 12cm pitkä

[Ei aihetta]Perjantai 08.02.2008 16:36

Harvinainen näky: valkoinen rappari (rappaus withis) päässään musta lippis

RAPPARI (mitäköhän oikeesti pisteet a:n päälle)

Rappari (engl. raper) on tiettyyn alaan spesialisoitunut duunari. Rapparit ovat nykynuorten (paitsi hevareiden ja maalareiden) suurimpia idoleita, ja he ovatkin nousseet populaarikulttuurin huipulle. He ovat myös hyvä apu, jos sinun täytyy rapata seiniä. Rapparit tunnistaa löysistä, usein työmailla käytetyistä vaatteista, rumista lippalakeista, räteistä, joita he usein pitävät päässään ja JOU-sanan hokemisesta aina, kun laasti roiskuu ympäriinsä. He eivät ole myöskään ikinä kuulleet vyöstä, ja kun heille huomautetaan, he yleensä vastaavat asiaan perinteisesti "Haista vittu homo paska", joka tarkoittaa suomeksi: "Anteeksi, mutta teen juuri nyt tarkkuutta vaativaa työtä ja housunikin ovat liian suuret, palaa asiaan myöhemmin."


Harvinainen näky: valkoinen rappari (rappaus withis) päässään musta lippis. Nämä käsityöläiset ovat levittyneet Suomeen Amerikasta ja Englannista, jossa muuraus- ja rappauskulttuuri on alun perin kehittynyt. Rappaaminen on satoja vuosia vanha julkisivun käsittelytapa, ja näitä alan työläisiä arvostetaankin huomattavasti tavallista pintakäsittelijää enemmän. Mutta rappi on 934602746903269487602... kertaa huonompaa musiikkia kuin mikään muu.

TRIVIAA

Rappari käyttää sanaa nigga 1 097 kertaa päivässä. Jos laasti kiinnittyy seinään huonosti, sanan käyttöaste kasvaa toiseen potenssiin.
Keskivertorappari käyttää sanaa motherfucker 10742 kertaa päivässä.
Rapparit ovat viileitä kantaessaan kultaketjuja, jotka ovat isompia kuin MUMMOSI pankkitili, koska metalli johtaa hyvin lämpöä.
Rapparit kärsivät lisäksi usein pakkoliikkeistä, joten on suositeltavaa käyttää suojalaseja liikkuessaan rapparien läheisyydessä.
Ajoittain isoäitinsä keittokomerossa levyjä hinkkailevan rapparin voi tunnistaa myös jatkuvasta kovapintojen hiveltämisestä eli skrätsä-däämisestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.