IRC-Galleria

kloonipukkeja ja lantiohousuja.Sunnuntai 04.12.2005 16:07

kattelen tässä Huippumalli haussa-uusintaa ja palelen. sormet on taas niin sairaanfuckinkipeenraastavan (khiih. kuuntelin Nylon Beatia tänään varmaan kahteen vuoteen :D) jäässä. kuten aina. no mut hei kiva reality pelastaa päivän kuin päivän <3. jossain tapauksessa nimeltä minä.

eilinen meni Orivedellä siis. automatka oli melkosen pitkä mut perille löydettiin aika helposti ja luin takapenkil lehtiä jee :D. en tajuu kyl kuka haluaa vapaaehtosesti muuttaa maalle :D!? heh, en ilmeisesti ole siskoihini tullut!? C: vietiin lapsille jo joululahjatkin sinne mukana. oli aika haastavaa päästä yläkerran vintille niitten lahjojen kanssa ilman että siis sellaset leikki-ikäset näki :D. mutta niitten uskomus joulupukkiin ois menny sit siinä :D. NÄIN AINAKIN USKOISIN. mutta siihen nähden että jossain tyyliin kaupungin joulunavajaisissa samalla hetkellä vastakkaisilla puolilla teitä ois erinäkönen pukki, niin ei toi olis ollut ees paha :). aina voi keksiä jonkun valkoisen valheen tai selityksen tollasella hetkellä, mutta teoria joulupukin kloonauksesta ei ehkä menis läpi. lapsetkin osaa olla viisaita :)

tänään on siis joulukuun neljäs, toinen adventti siis.
huomenna alkaapi koulussa uus jakso ---> äikkä, ruotsi, matikka, psyka, kuvis, liikunta (tanssiharkkoij <3) ja sp (senioriprojekti :P). heti huomenna menee vähintään puolitoista tuntia tosin pikkuextra-juttuihih, mutta sehän kelpaa aina ;]. hautausmaalle aamulla jei. sitten myöhemmin päivällä Kankaan ja Kylökkään lakitukseen tj.
sitten tiistaina onkin taas vapaata. nananaa <3. meidän koulu kyllä kuuluu siihen vähemmistöön jotka maanantain viettää opiskellen. mut, ei valiteta..ainakaan melkein :D

tänään laitan slameja kokoon. tarkotus olis että viiville ja ehkä jatella lähtee jo huåmen :>.

illalla tv:tä. millasta elämä oliskaan ilman sitä toosaa? :D realityrealiyrealityreality <3

eilen tilailin taas h&m:ltä vaatetta. 2 paitaa (niitä mun tavaramerkkipaitoja mitä löytyy jo 11 kpl :S :>), toppi ja ihqut korvikset <3. perjantaina tuli josen paketti ---> 4 paitaa, 3 toppia ja matto. yks paita lähtee kyllä palautukseen kun oli joku kamalin :Z. niin ja tehdän joku "valitus" kun tilattiin 2 mattoa mutta 1 vain saapui. mööh, ihan epää! :/ nyt on ostoslistalla hame joulujuhlaan ja joku hupullinenkin talvitakki<3. vaatteet on mun aatteet<3. mutta miten housujen ostaminen on aina niin vaikeeta!? ikinä ne ei kunnolla sovi. ehkä mulla on liian isot kriteerit, muttamutta. vyötärölle asti nousevat housut on mun painajainen. en mä laita ikinä esim pyjamahousujakaan muuta kun lantiolle :D. se on sitä paitsi mukavinta <3.

näin täällä tänään.
moi ja have a nice day <345

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.