IRC-Galleria

"elämä on sitä mitä teet siitä"Tiistai 06.12.2005 23:28

iltaa Suomi! niin sitä sitten ollaan 88 vuotta porhallettu (..) itsenäisenä valtiona. hienoahienoa :>. hassua tosin ajatella että minun pappa on vanhempi kuin Suomi ;D. tämä kyseinen teräspappa täyttää helmikuussa`06 jo 90 vee. vielä se jaksaa :). säästyisköhän noita ikägeenejä mullekin??!

tässä linnan juhlimisia "katselen". oon kyllä joku sivistymättömin kun en vieläkään tuntematonta sotilasta katsonut vaikka päivällä teeveestä tuli. no mut yleltä tuli muumipeikko ja pyrstötähti :D. sen katsoin <3. oiskohan ollut joku 5. kerta jo kun katsoin alusta loppuun sen?! no mut se rokkaa eniten <3. mut nipsulla ja niiskuneidillä oli ihan epä-äänet siinä :Z. varsinaisessa tv-sarjassa kyllä paremmat. kenen ikinä "duppaamat" sitten ovatkaan. vähänkö ois muuten hianoo olla joku piirrettyjen dubbaaja :)! siinä uusi urasuunnitelma! ahihi <3

aww. huomenna alkaa vanhojentanssiharkat <3. oon oottanu ehkä eniten <3 :)). tanssi on kivaa. harmittaa vähän kun en sen harrastamista syksyllä alottanut mutta joo näinkin ihan kiva kun se häppeninki olis ollut aina maanantaisin jolloin oon aina eniten väsynyt yleensä z_Z . maksanutkin olis ollut aika kivasti, mutta se nyt ois ollu pelkkä sivuseikka :D. enpä nyt silti sanoisi että mikään hyvä tanssija olisin, mut pääasia et on hauskaa eli eiköhän toi luonnistu :D. antti saa kyllä varoa varpaitaan. sekoan jaloistani ennenpitkää siellä kuitenkin :F
ou mai gaad.

jei oon pyhittänyt vapaapäivänkin koulutsydeemeille. greisi mikä greisi. vitsi oon häpi kun sain kerrankin jotain tollasta tehtyä ihan omastakin tahdosta ja vielä jakson ihkaensimmäisellä vkolla!! :D. luin psykan 2 kappaletta ja niistä omat muistiinpanot tein. niin ja ruåtsin kappaleen käänsin. läxornat tein jo koulus. uulalaa.

heittelin (..) tänään vaatekaapista vanhoja, epäkivoja vaatteita pois. tosin oon kyllä joka asiassa sellanen ikisäästäjä, että aina vaatekaapissa on n. 60% semmosta vaatetta mitä ei ikinä tule puettua päälle missään tilanteessa. en vaan osaa helposti heittää pois. vois tulla vaikka ikävä ja myöhempi tarve :D (niinno ei ees..).

kohta meen kattoo mailit. prkle mikä mun meseä vaivaa!? sei oo toiminu viikkoihin 8(. toisaalta vika voi olla myös käyttäjässä. en kyl ihmettelis ollenkaan.

tein äitille listan mun joululahjatoiveista :D. ei ollu oma idea mutta kun se pyysi ja pyysi ja pyysi niin okei, tein. oma vikansa sitten jos rupeaa valittelemaan sen pituutta tj :B. joo no ei siitä nyt niin pitkä tullut edes. ihan perustarpeellisia pikkujuttuja se sisältää. äippä kuitenkin sponssaa mun menoja ja ostoksia pitkin vuotta niin paljon (ilman pyytämättä :P) että en mä sen pussia haluu joululahjaostoksilla tyhjentää :D. aika epäselvä selitys, mutta ELÄMÄ ON.

otsikko on lainaus joltain viisaalta (..) ihmiseltä

siinä onkin meille miettimistä iltamyöhään, mikäli nukkumatin vierailu viivästyy :>


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.