IRC-Galleria

laiska, tyhmä ja saamaton?!Perjantai 09.12.2005 18:39

uujee, hyvin alkaa. ---> nrj:ltä gimmeliä 8(

aika perusmättöä oli tääkin päivä taas. aamulla -6 astetta tuntu korvissa aika kivasti (ehkä vielä joskus löydän pipon jota kehtaa käyttää :D) ja voglialla seisoskelin sellaset viitisentoista minsaa et sain lauran sponssaaman kyydin kuvistunneille :D. ne joo tuli vähän myöhässä, eli siinä ajassa oisin jo kerennyt kävelläkin sinne, mut as. :> oli ainakin lämpönen auto :D

kuvis.
jotain hiton kuvapareja etittiin parin kanssa. aiheena TILA. uujee! olin kirjaimellisesti ekat puolituntia koko hommasta ihan ulapalla kun ei jaksanut oikein innostaa :P, mut löydettiinhän me sitten lauran kans hiano kuvapari :D. selattiin ihan "turhaan" n. 10 lehteä/kirjaa, kun lopulta kuitenkin päädyttiin ottamaan kuvat yhestä kirjasta ja vaan yheltä sivulta :D. hah! ne oli sellasii hianoi ruskapuun kuvia. jee! saatiin jtn aikaseksi siis, kiwakiwa :>

matikka.
siäl oli uus ope, timppa (vai-mikä-ikinä-olikaan), joka oli opettavinaan paraabeleista jotain. tai oikeestaan noi 2 h oli pelkkää edellisen kurssin kertaamista kai!? joo no kai tajusin ihan mun tasoisesti, eli sieltä sun täältä :D. paitsi että aika paljon hommeleita meni kokonaan ihan ohi (haa, sen siitä saa kun istuu kipan ja lauran välissä :D). välkällä noloiltiin kyllä aika rutkasti poikien vessassa ja MÖÖ. MINKÄ IKÄSIÄ ME OIKEESTI OLLAAN!? :DD hah ((miks muuten pojilla on käytössä 4 wc:tä kun tytöil vaan 3!? :P aika epää!)). tuntien "loppupuolella" laura räjähti aika tolkuttomasti mun jollekin kurkkuäänelle (ÄLKÄÄ KYSYKÖ!). muistan vielä aika selkeesti ne kaikkien katseiden kääntymiset takapulpettirivistöön :D! joo oli aika hervotonta. liian. mut perjantai mikä perjantai :>.
tunnit kruunasi tieto läksyttömyydestä (hei jos katja olis ollut niin läksytöntä päivää ei olis voinu kuvitellakaan!!) ja tunnin loppumisesta varttia aikasemmin kun normaalisti.
kivaa hei <3. niin ja ruokakin oli njam---> pyttipannua <3. hannakin ois tykänny :>.

äikkä.
ei tsiisus ne tunnit on boring jotenkin. enempi kyllä susannasta opena tykkään kun ruusasta, mut enivei :Z. alotettiin kirjottamaan jotain sälää. ei mitään tärkeetä oikeesti :D. torstaina palautus. ääk, miten jaksan!?

sit viäl senioriprojektia. oon kyl very yllättynyt kun ollaan saatu pyörimään toi juttu noinkin hyvin :>. kaks tuntia siäl istuttiin ja menihän toi, jopa melko nopeesti! oli kyl hiukka tylsää kun hannaa ei ollu :/. mua jopa ehdotettiin tiedotusvastaavaksi, mut hei ei kiitos :D! liikaa vastuuta! johtoryhmässä mukana olemisesta sais kyllä kuulemma 2 kurssia tosta koko jutusta (muut saa vaan 1), mut nej tack. :S lupauduin kyl nyt menemään kyselemään reksiltä joistain vapaista luokista tota projektia varten. dodii.
MÖÖ! esa jakoi jopa autokoulu-kurssin kokeet ym bäk. meni jotenkin..en oikein ees tiiä :D. mut jokatapauksessa aika yhdentekevä kurssi, mut nyt sekin käyty sit. uujee! hissan kokeetkin haettiin. petyin :/ !! vaan kasin sain vaik odotin oikeesti parempaa! mut joo tokarin kasi on mulle kyl hissasta ihan perus. oon kai ihan häpi kuiteski. jag måste vara!

jei voitin tänään netin jostain Fazerin joulukalenterista suklaata! :D toka kerta kun osallistuin tollaseen! :D lupasivat lähettää sen mahd. pian! toivottavasti ei mee kauaa ;>. suklaa on nam<3, paitsi ihan tumma >:P!!

huomenna espooseen <3. sinne sit kauppakeskus Selloon tekeen jouluostoksii <3. toisaalta ei kyl yhtään jaksais lähtee, mut hei pakko :D. hieno paikka ja koluan kyl itteeni varten kaikki kivat vaatemestat läpi<3. siinä sivussa sitten joululahjoja pitäis viel pari ostaa :)..
ehkä löydän jtn.
saa nähdä joop.

lomaan kovin vähän aikaa. tuntuu tosi oudolta, koska en odota loman alkua yhtään :/. koulussa on kivaa jeij <3 (noniinno ainakin useimmiten.)
mutta teille kivaa wiikendii <3 minä yritän koota ajatuksiani yhden asian suhteen. ois aika tärkeetä. HUOM --> "sä et tiedä puoliakaan" !

ei hitto olen weird & vaikealukuinen. ymmärtäköön ken kykenee.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.