IRC-Galleria

8 yötä jouluun onPerjantai 16.12.2005 20:13

aamulla ei olis millään jaksanu herätä. aika outoa toisaalta, koska yleensä kyllä herään aika meganopeesti aina. mutta aina kai on jossain oltava poikkeus :D..
mutta viimeistään siinä olis herännyt jokainen, kun yritin lumihanges tarpoa kouluun ton meidän "naapurin naapurin" metsäpolun kautta (siitä aina kuljen.). ei vitsi oli turhauttavaa jotenkin, kun vaan yksi tyyppi oli siitä mennyt mua ennen ja sekin oli jättänyt jälkeensä vain sellasen pikkulapsen askeleet, eli niiden jäljillä kulkemiseen turvautuminen ei pahemmin sitä lumivoittoista aamua ja kenkien kastumista estänyt :/. paitti tokihan minul talvikengät oli :D.

kuviksessa jopa edettiin hannan kans:D!! montaasi-työtä tehtiin ja jeij, saatiin jopa skannattuakin ne kuvat (kauan siinä kyllä kesti!! :Z). vielä liimailut ja volà se on finito :>!!!!11
lomalle tuli tehtäväksi tehä joku elokuva-arvostelu! SIIS KUVIKSESTA! uujee, arvaa jaksanko? psykan ja äikänkin tehtäviä liukuu kivasti lomalle :/. JA VIELÄ PITÄIS EHTIÄ LOMAILLAKIN!? :D kiwa, kiwa! toisaalta 2 vkoa lomaa riittää mulle hemmetin hyvin. tylsistyn taas kuoliaaksi. ihq hei!!!!1 :/

kävin aamul luppoajalla postis ostaa uusii h-kuoria :>.

matikassa laskettiin jtn monistetta ja syötiin karkkii :D (seurauksena rikkoontunut kitalaki >:P).

koulus riisipuuroo ja aika hemmetin pitkät ruokajonot! auts :/. mut se patonki oli njam<3.
vein hei joulukortitki kouluun. sinne laatikkoon sujautin niin puolet helpommalla pääsee kuin että jakelisin kädestä-käteen :D. kirsin kans fiilisteltiin yhden jutun vuoksi kyl koko pvä<3! niin hienoo oikeesti <: !! veinpä sille kristmaspresentinkin :D. I HOPE SHE LIKES IT!

senioriprojektis meitä oli paikalla sankoin joukoin (=ei paljoo ketään :D). kerranki oli siälki aika kivaa :), kun saatiin sittenkin mun ja hannan mahti idea läpi :D. siitä ei vielä kuitenkaan sen enempää.
"SE ON SALAISUUS,SALAISUUS.." :D

äiti lähti kauppaan.
vinkitin et se vois Pellavasta ostaa sen uuden LAMMI-kirjan, 30€! mua kiinnostaa oikeesti :> !! niin ja siin opukses näytti olevan jotain kuvia meiän koulun senioreistakin :>, mitä nyt pikasesti satuin vilkasee.
INTERESTING.

meen pois.
paketoimaan vaik hannan lahjan, jeijjjj :DD!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.