IRC-Galleria

kylmyys ja epäloogisuusLauantai 17.12.2005 22:11

heräsin klo 08:55. kello olis soinu viis minsaa myöhemmin, mutta jeij...ehdin ensin :>! ÄLKÄÄ KYSYKÖ...en oo ikinä osannut nukkua pitkään sillon kun siihen olis vihdoin mahdollisuus :DD! kjääh, mutta silti nimipäiväni on unikeonpäivänä :D! (haah, olen huomaavani tässä asiassa pienenpienen epäloogisuuden..).

aamul sit heti jo klo 09:15 alakerran koneelle 1½ tunniksi. sai olla rauhas kun tomi tapaa nukkua aina johonkin puoleenpäivään (ääk, en ole siis tullut veljeeni :D). ei muuten alakerran koneellakaan toiminu mese. ARGH!

joskus yhden aikaan lähin kirjastolle. tarkoituksena löytää joku postmodernismi-kirja luettavaksi äikän tunneille, mutta vtu minä sieltä mitn kivaa löytäny :/. MIKSI NE LUKEMISTEHTÄVÄNÄ ANNETUT KIRJALISTAT ON AINA YHTÄ EPÄKIINNOSTAVIA!!?? lainasin kuitenkin 3 ceedeetä ja pari kirjaa (pah. ihan kuin muka saisin lomalla aikaiseksi :D). sitä postmodernismi-opusta katon sit joskus myöhemmin. taidan ehkäkaivarmaan turvautua äikän luokan kirjahyllyyn :Z...

VÄHÄNKÖ OLI ULKONA KYLMÄ MUUTEN!! (jopa -11) talvi ois ihan kiva mikäli ei olis kylmä :D. talvivaatteetkin on jotenkin niin ärsyjä :/...saati sit talvikengät (niitä on joku vaikein löytää semmosia mieleisiä! tai ehkä oon vaan liian vaativa tj...)! kotiin kun palasin niin oli sormet ihan tunnottomat! kiitos kylmyys, kiitos!

samal reissul kävin muuten kaupaski ja ostin pizzaa jeij <3, mut se oliki aika epähyvää :(. kaikki ei siis ole aina sitä miltä näyttää! so...NEVER AGAIN! :F
äitille ostin joululahjan. sellanen kivahienojännä kynttilälyhty <3. tykkää semmosista.
tai ainakin eilen vielä tykkäs!

luin äsken psykaa jeij<3. oikeesti kiinnostavia ne jutut siinä mutta juttujen opetus koulussa tökkii jotenkin. tai sitten mulla on vaan asennevamma :D. NO ÄH!!

kävin äsken suihkussakin ja sillä reissulla katos jo yks korvakoru taas :/. oon joku nopein hukkaamaan/rikkomaan korviksia (möhlö sana muuten :Z)!
jotkut tietääkin.
propsit niille :>

suskin kans oon tänää paljo tekstaillu <3. vitsi minul on ikävä sitä tyttöö, mut tre:lle on melko pitkä matka. ei tosin ylivoimainen :>. maanantaina postitan joulupresentin. toivottavasti tykkäilee <= ...

nyt teeveetä. jospa joltain kanavalta tulis jtn katottavaa.
radiosta nyt --> "yes sir, I can boogie...". melko kiva rallatus, sanoisin.
eilen luukutin veljen musavehkeistä green dayta<3. oli kyllä niin monia vempaimia ja nappuloita että tais olla eka ja vika kerta kun sinne erehdyn musaa kuuntelemaan :D. LIIAN MONIMUTKASTA MULLE!
oon kai liian humanisti.

apua. minust on tullu hyyyvin lyhyessä ajassa ns.galleriaholisti :/. tänäänkin neljään otteeseen käynyt täällä. samoin eilen ja toissapäivänä.
EHKÄ HUOMENNA HANKIN ELÄMÄN.
varautukaa siis.

no mutta jeeeh, tasan puolen vuoden päästä täytän 18 :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.