IRC-Galleria

lomailen. lomaile sinäkin.Tiistai 20.12.2005 21:01

eka lomapäivä. ja se näkyy! tää tyttö on tapansa mukaan ottanut hyvinhyvin rennosti, nyt kun kerrankin siihen on jopa luvallinen mahdollisuus ja pätevä syy.

noh. eilinen joulujuhla oli ihan okeij, varsinkin se opettajien esitys oli hauska :D --->"sitten partiolaisen hiukset nousevat pystyyn" jne :D. HAH!
kotiin sitten hetimmiten sen jälkeen ja tein hei pizzaa <3. kinkkuananas-täyte on se joku parhain :>. (niimpä. kuinka tylsä olenkaan, mut so?). myöhemmin tuli teeveestä Tappajahai ja voi luoja et se oli tylsä :Z. meinasin lähes sata kertaa nukahtaa sen aikana, eli se jo kertoi aika paljon :D! dodii, mut onhan sekin nyt nähty. kuulii!

niinjoo tänään.
koneella oon tänäänkin istuskellut ihan ylipaljon :Z. mut sain sentään aikaseks siivottua tätä miun kämppää (8 neliöö jee!). tosin mun siivoustaktiikka vetelee yleensä tätä linjaa-->poissa silmistä, poissa mielestä... eli kaapit täynnä roinaa :/. JA NIIN TARPEETONTA! ugh!
niin ja KELASSA kävin kirjottelee pari nimmarii uutta KELA-korttia varten. uulalaa, nyt saan jopa oman pärstänikin siihen :D.

vtu minul menee hermot kun posti tulee niin myöhän nykyään :/!! mulla kun on melko pahanlaatuinen postiaddiktio, eli tyyliin mun päivä ei ala ennenkun posti on tullut :D! tänäänkin se tuli siinä kolmen maissa, että joopajoo.
mut jeij, sain pari-kolme korttia ja terriltä tuli slamei :>.
KIITÄNPÄ.

kohta saunaan. tai no tapauksessa nimeltä MINÄ tyydyn vain suihkuun. sauna ei iske! olen epäsuomalainen.

uumama, tänään tulee O.C! joku koukuttavin sarja se on ja SETH ON IHQ!!!!!11

joop. suihku kutsuu--->


peeäs. miks piparitaikina on niin hyvää mutta valmiit piparit sitten aina yhtä tylsän makusia ja PLAAAA!!??????
teen protestin. tuutko mukaan?!

4 yötä jouluun :>.
nananaa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.