IRC-Galleria

joulu tulee. ota koppi!Perjantai 23.12.2005 00:09

enää 2 yötä jouluun. kuuntelin tänään joululauluceedeetä ja ihan periaatteesta pomppasin aina sen "3 yötä jouluun on"- laulun yli ;D. mitäpä sitä semmosta soittamaan kun ei kerta täsmää!?
kjäh :D.

oon ollu kivan aikaansaava tänään. (--->perusminä= Laiska, tyhmä ja saamaton) isoin projekti oli kyllä toi vaatekaapin alaosan siivous! täynnä trendejäsuosikkejamixejädemejä joltain vuodelta nakki ja muusi (ääh. en ikinä enää käytä tota "sanontaa"! on joku idiootein!:/) plus sitten joitain peruskouluaikaisia vihkoja je koulukirjoja. NIIN JA KOKEITA MELKEIN 10 MAPILLISTA :O ! ei suotta ollut paljon tavaraa. heitin kyllä poiskin jotain pientä sälää ("niinno ehkä ens kerralla sitten enemmän" -ajatus tulee pintaan aina kerta toisensa jälkeen sitä siivotessa).
siivosin sitä yli 4 tuntia.
huh. tuloksena suht siisti kaappi, kipät jalat & selkä(istuin siinä lattialla kokoajan :D) sekä täysi roskis.
mut kaiken arvoista :>

myöhemmin kyllä mietin, että miksi siivota joku kaappi näin joulun alla, mikäli ei sitä joulua aio siellä kyseisessä KAAPISSA viettää?! eli olis voinu keskittyä muihin seikkoihin täällä pikkusopissani, mutta..
olen aina niin fiksu jälkiviisas O_o !

oon tuonu jouluilmettä tänään mein taloon :>. teippailin kaikkii joulukoristejutskia ympäri talon seiniä jne :D. itelleni kokosin pienen muovikuusen :>. se on just symppis <3.

posti tuli tänään puål 4. (eilen meni kuulemma viiteen asti, mut meikäpoika oli hämeenlinnas :>) sain siält tänään karolta<3 joululahjan, kipalta kirjeen :D ja 4 korttii (tack för alla människor!). niin ja sain sen Fazerilta voittamani suklaisen palkinnon (hiih, niin siinä luki :D)! soli semmonen suklaarasiajuttu :>. ENMUISTANIMEÄ. en raaskinu avata viel :>. aattona sitten ja laitan kyl sen paikkaan josta kaikki voi sitä sit ottaa :D. TERVETULOA JOULUMIELI! ;)
tsihih.

äiti leipo tänään pullaa, kinkkupiirakkaa ja vinkittämääni taatelikakkua <3. njami, se on hjuvaa. jouluna muutenki tulee kyl aina syötyä ihan liikaa :P. kiitos hyvien ruokien ^^!

hei olin äsken kävelemäs tuol pihalla (-17 pakkasta, argh!) kun oli tylsää :>. käppäilin Lukkarinmäes kattomas ihmisten jouluvaloja jee :D! tuli vilu. ---> äkkiä kotiin.

eilen olin hml:ssä siis. tein vielä viimehetken joululahjaostoksia ja siskon luonakin tuli hattulassa käytyä viemässä ja saamassa lahjat :>. kummipoikaakin näin <3. on se niin sulonen pikkunen <3 :)
ostin jostain uuden korun rustoon, kun vanhat oli huånoi ja ne tummui jo liikaa :/. mutta ääh, toi uusi rengas on ihan liian iso tonne ylös (joono sitä epäilinkin, mut muut väitti vastaan prkle :Z). sitä kuiteski siinä pidän nyt. EIOOPAREMPAAKAAN. kuka haluis lahjoittaa? :D

jeij, mesekin toimii taas <3.
FUNGERA, FUNGERAR, FUNGERADE, FUNGERAT.

jouluna tulee taas kivaa ohjelmaa telviisistä C: ! huomenna tulee "Miesten joulu" ---> peltsi & juhalahti. vähänkö katson sen tänäkin vuonna :D! aattona Shrek on kyl ihan måste. Joulupukin kuumalinjakin on aika kingi :D! oon kyllä niin hemmetin katkera, kun en yhtenä jouluna päässyt jutteleen sen pukin kans tv:n välityksellä :(. kerranki kun olin varma et olin ollut kilttinä koko vuoden (no ainakin melkein :D). niin puhelimen toisesta päästä kuuluva ääni kertoi kaiken; "JOULUPUKKI ON TÄLLÄ HETKELLÄ KIIREINEN. VOIT KOKEILLA SOITTAA MYÖHEMMIN UUDESTAAN. MUUSSA TAPAUKSESSA PUKKI TOIVOTTAA SINULLE OIKEIN HAUSKAA JOULUA!"
tuossa välissä pikkuheidiltä pääsi itku.
kiitos pukki, kiitos! :/

muttamutta, kukapa kieltää mua soittamasta sille jälleen tänä jouluna :D!?
pistänpä harkintaan.
//muoks. eipä tullut soitettua :P

mikäli en huomenna tänne tule skriivaamaan, niin katsonpa aiheelliseksi ilmoittaa asiani nyt;

OikEiN hUbAiSaa JouLuA 2oo5 !!

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.