IRC-Galleria

elämä muka tylsää vai?Tiistai 27.12.2005 12:32

jep. heräsin noin tunti sitten (klo 09:15). ihmettelin kun sain nukuttua noinkin pitkään, vaikka äitillä alkoi työt jo siinä kuuden maissa ja lapsia vilisee tänne hoitoon pitkin aamupäivää. niin ja ne ei oo mitään maailman hiljaisimpia, kjäh :D. ihqui enivei <3

kerranki muistan ees yhden unen mitä yöllä näin! mistäköhän sitä alottais? :D oltiin Orivedellä (?) jollain lumisella pellolla Mirva-siskoni perheen kanssa. mulla oli päällä uimapuku (!!), toppatakki ja jalassa luistimet :O. yhtäkkiä sinne pellolle viiletti meidän lukion tyttöjen joku liikuntaryhmä HIIHTÄEN ihan innoissaan :D ja mullekin vaihtui jotenkin luistimet suksiin. siellä sit hiihdeltiin ja näin Tarunkin siellä :D! aika hoopoa juuh.
tais muuten olla painajainen. hiihtäminen ei ole mitään mun suosikkiliikuntamuotoja, luistelusta puhumattakaan!!
*glups*


joulu oli ja meni (vai jatkuuko se loppiaiseen asti? EMMÄ NÄISTÄ TIIÄ!! :S). hirveetä se joulun tuoma vähintään kuukauden pituinen hössötys, mutta aina se joulu sujahtaa ohi yhtä nopeesti ja on aina yhtä lyhkänen :/. HÖHÖ.

aatto oltiin oman porukan kans kotosalla. hautausmaalla käytiin kyl juu puolitusinaa kynttilöitä viemässä ja olihan siel ihan nättii C:, mutta en mä sinne vielä muuttaisi. ne kämpät siellä on ihan liian pieniä... eikä mikään kahden neliön huoneisto täytä kaikkia toiveitani kivan asunnon suhteen. taino en usko ainakaan!

jeij! olin ollu ihan kilttinä kai, kun lahjoja tuli ihan kivasti, monelta taholta :). esimerkkejä mitä sain;
2 pyjamaa, 2 laukkua (--->laukkufetissi, aijai <3), 2 pussilakanaa, mp3-soitin, 2005-seinäkalenteri, 4 cd:tä, mässyy, rahaa, matto, 3 paitaa, 2 toppia, 2 dvd:tä, 100 postimerkkii (käyttöön. en keräile todellakaan :D), kaunistumisjuttuja :>, taulu, koruja ja sit jtn pientä vielä C: kiitos kaikille <3!

joulupvänä 25.12 siskot perheineen oli tääl <3. kyl oli vilskettä sillon ja yli kymmenen kilon kinkusta hupeni iiiso osa :D. (SE OLI MUUTEN NJAM!) Laura pelaili ihan innoissaan jtn nintendogs- peliä minkä oli pukilta saanu ja mä jouduin sit suomentelemaan sille niitä juttuja sellaset pari tuntia :D!

oli kiva kristmassi.
toivottavasti teilläki <3.


loma vielä jatkuu tän viikon. oon kai jotenkin sairas jos sanon että meikäläinen vois palata koulunpenkille jo nyt :D!
no mutta tää lomailu on aina tätä samaa lössöilyä ja päivät jatkuu samanlaisina päivästä toiseen;
syön, oon koneella, katon telkkaa, syön, oon koneella, luen jotain, syön...jne!
HAUSKAA ON JOO RIITTÄMIIN! :Z
^^tämä asia on taas näitä "itsestä kiinni"-juttuja, mutta ÄÄH..en osaa saati sitten jaksa keksiä ikinä mitään elämää itelleni :/. MITÄ MÄ MUULLA ELÄMÄLLÄ KUN MULLA ON MESE JA GALLERIA AUKI!? (<---no äh, en halua tota vakiolauseekseni!!)
mutta onhan se oikeesti niin, että koulua kun on niin on ees VÄHÄN jotain äksöniä ja näkee tärkeitä tyyppilöitä<3.

^^toivottavasti mulla on hengenheimolaisia (..). ilmoittautukaa, olkaa hyvä! :)

eilen kyl jo yritin saada jotain arjentuntua tähän juhlaan ja suomentelin ruåtsin kappaleen & luetunymmärtämisen + tein tehtävät ja luin sanoja :D.

painotan, että lomaa vielä 6 päivää.
haluaako joku ruokapalkalla keksiä mulle jotain enemmän tai vähemmän kehittävää tekemistä!?
:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.