IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

here I am !!Keskiviikko 23.11.2005 22:07

dodii, sainpahan minäkin nyt tilaisuuden tänne ajatuksistani ja tekemisistni kirjotella eli mikäs siinä :>. varoitan jo etukäteen epäselvyyttäni ja plaaplaa, mutta hei ähh, luen täs samalla enkun sanoja, katon salkkareita ja vahtaan kelloa. ei, en osaa keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.
se on pieni mahdottomuus.
piste.


njuuh, tänään aika normi pvä oli sinänsä. heti aamusta oli kyllä aika vamma olo, kun olin laittanu villapaidan kouluun, kattomatta lämpötilamittaria ja sit tuliki kokoajan kuuma sisäl :/. mur, päinvastoin EILEN olin niin hemmetin jäässä koko päivän putkeen et hurrrr. pidin lapasia kädes melkeenpä koko pvän :D.
homma hanskassa..
..hanskat hukassa.

hissan tunnit nyt ihan meni. en vaan oo yhtään mukana siellä kun on toi läksyjen luku jääny taas aika minimaaliseen prosenttiin tältä syksytalvelta :/. saksan tunnit menee aina ihmeen nopeesti! oon kai hullu kun sanon et saksa on kivaa ja oon aika eniten innoissani kun siitä tulee läksyä :D! tsihih.
no mut elämä on.
ai kivaa vai??

ainiin ja liikennepsykologian koe oli :D! jotn aika skeidaa oli yli puolet siitä, mutta johtunee kaivarmaanehkä siitä että lukeminen siihenkin jäi hyvin vähälle. ahihi. se nyt oli sellanen omanlaisensa koe-->oikein/väärin -väittämiä. nyt jälkikäteen ajatellen ois ollu aika oleellista kysyä siinä kokeen yhteydes että meneekö väärästä vastauksesta miinusta, mut as.
ihq..nyt ak:n kurssikin on sit finito! voisi jopa sanoa että se oli turhin kurssi ikinä, mutta juu..saapahan siitäkin sitten yhen kurssimerkinnän kun sen autokoulun näillä näkymin sit ens vuonna käyn.
pelottaa.
jo nyt.

möö. salkkaritkin loppu. en ees kunnol seuraile kys. sarjaa mut tapa mikä tapa senkin katsomisesta on kaiketi näitten vuosien varrella tullut.
tosi-tv on kyl eniten jei<3.
awww <3

njuu, enkun sanojen pariin nyt taas. morrrrjens <3

peeäs. hanna hei mitä suklaata se tänpäivänen olikaan? *haluuhaluu*

O_o


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.