IRC-Galleria

* * * * * * Lauantai 26.11.2005 20:17

dear diary

ollu joku ikävin päivä ikinä. tai ei ees nii paha kuin eilinen. eilispäivän päiväkirjamerkintää en tänne päässy kirjottaan kun oli niin hemmetin huono olo koko loppupvän kun koulusta pääsin. jotain lohtua toi edes se, että vaan vaivaset 2 h koulua oli mut silti filosofian tunti meni hitaammin kuin ikinä!
H U O H !!

eilisestä päivästä vielä. niin siis se koulussa alkanut pahoinvointi olikin sit -uskokaa tai älkää- mahatautia :/. ei vitsi kuinka ihanaa se onkaan! suunnilleen vaan nukuin koko hemmetin päivän eilen klo 14 lähtien. muut oli keskustassa kattelemassa ilotulituksia. kivat niille. (no mut hei jeejee...se räiskintä kuulu ja näkyikin iha kiitettävästi meille asti. whihii). juu siis eilinen oli aika helvettiä. pari kertaa onnistuin sit pyörtyäkin ja mennä tajuttomaksi tän minun alhasen veresokerini kanssa :/. ei mitään kivaa se, mut oon elämäni aikana jo ehtiny tottua siihen et ei se enää niin paljoo pelästytä. voimat oli siis ihan nollissa. päädyin sit nukkumaankin yön yli lattialla patjalla kun voimat ei riittäny edes parvisänkyyni kiipeemiseen.
huh. tätäkö tää on?

mutta juups. nyt tänään parempi olo onneksi ja oon saanu kertailtua saksaa ja hissaa. ens vkolla ois joka pvä koe..
ma filsa
ti ussa
ke hissa
to enkku
pe saksa
STRESSI, STRESSI !!

saksaan taas aion panostaa eniten. filsa ja uskonto tärkeysjärjestyksen aika nollatasolla :D. SORI ESA!!

lunta on tänään tullu ihan hirveenä. DÄÄM. ihan nättiähän toi on, mutta mulle olis riittänyt että jouluna ois lunta ja siinä se. ei muuta kun sit talvikengät esille ja plaah, mikä pahinta --->polkupyörä talliin ja koulumatkat sit kävellen taitettavaks. no mutta juu. ei oo ees paha matka <:

kohta meen suihkuun. jospa siellä ees pari minsaa jaksais olla.

öäh. en jaksa enää ees tätä kirjottaa.
sormet ei toimi.

pitäkää itenne miehin/naisina <3 !!
pistäkkee kommenttii :>

peeäs. terriä kiitän kivasta postista <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.